Elias Oujlouq, mäklare på Erik Olsson. Område Arenastaden, Solna.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Elias Oujlouq:

Fokusområde:
Arenastaden, Solna
Transparent, engagerad och professionell

Med en bakgrund inom ishockey och fotboll på Åland får ni en målinriktad vinnarskalle som älskar sitt jobb! Jag drivs av att leverera en kvalitativ tjänst och arbetar därför strukturerat med mina kunders önskemål i fokus. Att få vara en del av mina kunders förmodligen största affär i livet är en av anledningarna till att jag älskar mitt yrke. Med ett tryggt bemötande vägleder jag såväl säljare som köpare genom hela processen, allt för att båda parter ska känna sig som vinnare efter affärens slut.

Jag strävar alltid efter att göra det där lilla extra och prestera långt utöver dina förväntningar. Genom att vara påläst, flexibel och hålla ett högt tempo, utan avkall på service och kvalité, kommer jag att uppfylla såväl dina som mina målsättningar samt kunna ge dig en riktigt lyckad bostadsaffär.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (7 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Elias är en mäklare som får en att känna sig trygg. Han är professionell, ambitiös och ärlig i kontakten. Han höll kontakt med oss regelbundet under hela processen och svarade på alla ... våra frågor. Han hjälpte oss sälja vår bostad snabbt, vilket var viktigt för oss eftersom vi redan hade köpt och det var kort tid kvar till tillträdet. Vi blev mycket nöjda med vår affär. Han var så bra som person att vi hade varit nöjda med hans arbetsinsats även om vi inte hade lyckats sälja vår bostad, för han gjorde allt perfekt från sin sida. Kan varmt rekommendera honom."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen