Elias Oujlouq, mäklare på Erik Olsson. Område Arenastaden, Solna.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Elias Oujlouq:

Fokusområde:
Arenastaden, Solna
TRANSPARENT, ENGAGERAD, PROFESSIONELL


Med en bakgrund inom ishockey och fotboll på Åland får ni med mig en målinriktad vinnarskalle som älskar sitt jobb! Med ett tryggt bemötande vägleder jag såväl säljare som köpare genom hela processen, allt för att båda parter ska känna sig som vinnare efter affärens slut. Jag drivs av att leverera en kvalitativ tjänst och arbetar därför strukturerat med mina kunders önskemål i fokus. Att få vara en del av mina kunders förmodligen största affär i livet är en av anledningarna till att jag älskar mitt yrke.
Jag strävar alltid efter att göra det lilla extra och prestera långt utöver dina förväntningar. Genom att vara påläst, flexibel och hålla högt tempo utan avkall på service och kvalité kommer jag kunna uppfylla såväl dina som mina mål samt kunna ge dig en riktigt lyckad bostadsaffär!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (2 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Väldigt trevlig, duktig, engagerad och kunnig mäklare. Är informativ, effektiv och prioriterar att hålla en uppdaterad. Har ett väldigt respektfullt och ödmjukt sätt samtidigt som ... han behåller sitt affärsfolk. Rekommenderar varmt! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen