, mäklare på Erik Olsson. Område Odenplan.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Elin Klockarås:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Elin
Klockarås

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Odenplan
Glädje i jobbet

Efter många år som mäklare på Erik Olsson trivs jag fortfarande fantastiskt bra. Att få hjälpa till i en så pass viktig affär i livet är en ära och jag ser varje affär som en ny utmaning. Att ge den bästa servicen hela vägen från start till mål är mitt sätt att få nöjda kunder att återkomma.

Med mig som fastighetsmäklare får du ett hundraprocentigt engagemang, kunskap och tillgänglighet under hela processen, faktorer som är avgörande för att nå det högsta slutpriset. Jag brinner för att i varje enskild affär nå det bästa resultatet och jag tror att det är avgörande för att lyckas.

Jag växte upp i Dalarna och älskar vad naturen har ett erbjuda både sommar som vinter. Detta kombinerat med storstadspulsen ser jag som den optimala tillvaron. Välkommen att kontakta mig om du vill göra en lyckad försäljning!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (177 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Elin är fantastisk! Driven, engagerad, kompetent och erfaren. Gör alltid sitt yttersta för att få till en bra affär men ser samtidigt till att alla parter blir nöjda. Oerhört trevlig ... och socialt kompetent. Det är en fröjd att sälja lägenhet med Elin Klockarås!"

"Proffsig, trevlig, tillmötesgående, lyhörd, pålitlig och framförallt kompetent mäklare som gör sitt yttersta för att göra kunden nöjd. Kan varmt rekommendera Elin!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen