Ellie Knutsson Olsrup, mäklare på Erik Olsson. Område Limhamns Sjöstad.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Ellie Knutsson Olsrup:

Ellie
Knutsson Olsrup

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Limhamns Sjöstad
Strukturerad, målmedveten och driven!

Min ambition är att med ett helhjärtat engagemang och stor noggrannhet vägleda dig genom ditt livs kanske viktigaste affär. Jag motiveras av att alltid prestera mitt allra yttersta i varje moment för att kunna optimera försäljningen efter dina önskemål och ge dig det bästa slutresultatet. När du anlitar mig som din fastighetsmäklare levererar jag alltid full fokus och erbjuder en trygg hand vid varje steg i försäljningsprocessen.

Jag strävar efter att ständigt överträffa dina förväntningar för att du ska bli mer än nöjd. Med kunskap, tillgänglighet och transparens genom hela processen, är jag övertygad om att vi tillsammans når vårt gemensamma mål.

Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer om hur jag arbetar för att just du ska få en så framgångsrik försäljning som möjligt!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (55 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag träffade Ellie för några månader sedan då jag var på visningen för en lägenhet i Västra hamnen. Hon var där med en annan mäklare och visade sig redan då vara kunnig, tillmötesgående ... och trevlig med ett väldigt glatt och fint bemötande mot oss som var på visningen. Den lägenheten tilltalade inte mig och Ellie var stöttande och lovade att hon skulle ringa till mig för att hjälpa mig i mitt letande, vilket hon också gjorde. Jag träffade henne igen då jag tittade på lägenheten på Krankajen 30, vilket till slut blev mitt nya hem. Tack vare Ellie, hennes professionalism, bemötande, tålamod, stöd och hjälp. Jag saknar ord för att beskriva processen och jag överdriver inte :)"

"Ellie har en fantastisk energi och var alltid tillgänglig för oss. Vi valde henne för att hon hade en lägenhet till salu som vi funderade på att köpa och hon gjorde ett väldigt bra ... jobb med den. Det kändes därför väldigt tryggt att låta henne sälja vår lägenhet. Hon gjorde ett utmärkt jobb!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen