Ellie Knutsson Olsrup, mäklare på Erik Olsson. Område Limhamns Sjöstad.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Ellie Knutsson Olsrup:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Ellie
Knutsson Olsrup

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Limhamns Sjöstad
Strukturerad, målmedveten och driven!

Min ambition är att med ett helhjärtat engagemang och stor noggrannhet vägleda dig genom ditt livs kanske viktigaste affär. Jag motiveras av att alltid prestera mitt allra yttersta i varje moment för att kunna optimera försäljningen efter dina önskemål och ge dig det bästa slutresultatet. När du anlitar mig som din fastighetsmäklare levererar jag alltid full fokus och erbjuder en trygg hand vid varje steg i försäljningsprocessen.

Jag strävar efter att ständigt överträffa dina förväntningar för att du ska bli mer än nöjd. Med kunskap, tillgänglighet och transparens genom hela processen, är jag övertygad om att vi tillsammans når vårt gemensamma mål.

Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer om hur jag arbetar för att just du ska få en så framgångsrik försäljning som möjligt!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (90 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag träffade Ellie för några månader sedan då jag var på visningen för en lägenhet i Västra hamnen. Hon var där med en annan mäklare och visade sig redan då vara kunnig, tillmötesgående ... och trevlig med ett väldigt glatt och fint bemötande mot oss som var på visningen. Den lägenheten tilltalade inte mig och Ellie var stöttande och lovade att hon skulle ringa till mig för att hjälpa mig i mitt letande, vilket hon också gjorde. Jag träffade henne igen då jag tittade på lägenheten på Krankajen 30, vilket till slut blev mitt nya hem. Tack vare Ellie, hennes professionalism, bemötande, tålamod, stöd och hjälp. Jag saknar ord för att beskriva processen och jag överdriver inte :)"

"Ellie var absolut och innerligt kompetent i sitt yrke som mäklare. Har bara väldigt positiv upplevelse av henne. Allting var bara så bra hela vägen tillsammans med henne, både att ... rådfråga och kände stort förtroende för hennes utomordentliga kunnande. Hon var både kvick i tanken, saker och ting hände som det skulle och som kund var man bara helt lugn och trygg. Våra varmaste rekommendationer! Vänliga hälsningar Eva och Jan Nielsen"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen