Ellie Knutsson Olsrup, mäklare på Erik Olsson. Område Limhamns Sjöstad.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Ellie Knutsson Olsrup:

Ellie
Knutsson Olsrup

Mäklare
Fokusområde:
Limhamns Sjöstad
Strukturerad, målmedveten och driven!


Min ambition är att med helhjärtat engagemang och noggrannhet vägleda dig genom ditt livs kanske viktigaste affär. Jag motiveras av att alltid prestera mitt allra yttersta i varje moment för att kunna optimera försäljningen efter dina önskemål och ge dig det bästa slutresultatet. När du anlitar mig som din fastighetsmäklare får du full fokus och en trygg hand vid varje steg.

Jag strävar efter att ständigt överträffa dina förväntningar för att du ska bli mer än nöjd. Med kunskap, tillgänglighet och transparens genom hela processen, är jag övertygad om att nå vårt gemensamma mål!

Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer om hur jag gör för att just du ska få en så framgångsrik försäljning som möjligt!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (4 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi fick en bra magkänsla för Ellie redan vid första bemötandet och hon följde upp förväntningarna med gediget arbete. Hon är driven, noggrann, strategisk och dessutom trevlig och lätt ... att kommunicera med. Hon hjälpte oss uppnå vårt drömpris. 5 stjärnor över hela brädet till Ellie! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen