, mäklare på Erik Olsson. Område Lunden.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Emelie Holmgren:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Emelie
Holmgren

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Lunden
Stort driv, intresse och engagemang

Jag är en positiv, glad och målinriktad mäklare med genuint intresse för människor. Jag brinner för nya utmaningar och att alltid sätta kundens behov i fokus.

Min ambition är att överträffa dina förväntningar för att du ska blir mer än nöjd och därmed leverera en bostadsaffär som är smidig, effektiv och gynnsam för dig. För mig handlar mitt jobb om att bygga långsiktiga och fina relationer med mina kunder samt förstå deras individuella behov och önskemål. Jag är därför extremt dedikerad att tillhandahålla en hög servicenivå och att säkerställa att varje kund känner sig nöjd och väl omhändertagen.

Mitt mål är att göra processen så enkel och stressfri som möjligt för dig. Att sälja sin bostad kan vara en av den viktigaste men också största affären man gör i livet. Det är därför viktigt med ett gott samarbete där du kan känna dig trygg genom hela processen. Jag lägger stor vikt vid ömsesidigt förtroende, engagemang samt återkoppling för att hålla dig delaktig och informerad. Med kunskap, tillgänglighet och transparens genom hela processen, är jag övertygad om att vi tillsammans når vårt gemensamma mål.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (17 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi kan varmt rekommendera Emelie efter hennes fantastiska arbete genom hela försäljningsprocessen. Hennes engagemang och professionalitet överträffade våra förväntningar. Emelie var ... inte bara ambitiös utan visade också en genuin omtanke för både oss som säljare och för köparna. Hon har en unik förmåga att anpassa sig till alla typer av människor, vilket gjorde hela processen personlig och smidig. Emelie lade otroligt mycket tid på oss och såg till att vi fick bästa möjliga resultat. Hennes dedikation och vilja att gå den extra milen gjorde hela processen smidig och framgångsrik. Vi kommer utan tvekan vända oss till Emelie vid framtida bostadsförsäljningar. Tack, Emelie för din enastående insats och ditt varma bemötande! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen