, mäklare på Erik Olsson. Område Hyllie.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Emil Andersson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Emil
Andersson

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Hyllie
Driven, noggrann och resultatinriktad.

Med över 10 års erfarenhet av försäljning samt idrott på elitnivå får ni med mig som mäklare en målinriktad vinnarskalle som brinner för sitt jobb. Med mig garanteras du vägledning, stort engagemang och en hög tillgänglighet sju dagar i veckan - att vara fastighetsmäklare är en del av min livsstil. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att maximera förutsättningarna för just din bostad.

Mitt arbetssätt kännetecknas bland annat av en hög arbetsmoral, noggrannhet, tillgänglighet och en stark kompetens till att hantera förhandlingslägen. Jag drivs av att överträffa förväntningar och sätter ett högt värde i att alltid göra det lilla extra genom att leverera en service i toppklass. Jag ser till att vi uppnår vårt gemensamma mål - att skapa en så positiv upplevelse som möjligt med bästa möjliga resultat, där ingenting lämnas åt slumpen.

Funderar du på att sälja din bostad och vill höra mer om vår unika försäljningsmetod?
Ta ett steg i rätt riktning och kontakta mig - så berättar jag gärna mer!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (22 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Professionell, lugn, ordentligt, seriöst. Bra bemötande. Han gav mig fortroende, pålitlig. Höll mig uppdaterad och det gav mig trygghet. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen