Emma Nilsson, mäklare på Erik Olsson. Område Malmö City, Trelleborg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Emma Nilsson:

Emma
Nilsson

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Malmö City, Trelleborg
Målinriktad med enorm kämparglöd


En av många saker som verkligen driver mig är att vara delaktig i något som leder till en lyckad affär. Att vara mäklare är min livsstil och att erbjuda ett upplägg som är anpassat efter mina kunders önskemål och behov i kombination med hårt arbete och flexibilitet, är nyckeln till framgång.

Min självklara ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och att alltid avsluta en affär med nöjda kunder och genomgående hög kvalitet.

Meriter:
Årets rookie Sverige 2018

Så säger några av mina kunder om mig:

"Emma genomförde affären på ett mycket förtroendeingivande och strukturerat sätt, och var noga med att hela tiden återkoppla så att vi kunde följa utvecklingen. Vid alla tillfällen var mäklaren tillgänglig oavsett tid eller datum och visade ett otroligt engagemang. Absolut den bästa mäklaren jag har anlitat. "

"Väldigt kompetent och engagerad! Kommer absolut att anlita igen vid försäljning."

"Hjälpsam, lyhörd, smart, lätt att prata med, korrekt och professionell"

"Vi valde Emma för att hon var väldigt framåt och verkade ha tävlingsinstinkt...något som en mäklare nog kan vinna på. Det visade sig stämma, hon har verkligen varit serös och framför allt ambitiös!
Vi är väldigt nöjda!"

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (107 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi fick vid första mötet med Emma en bra känsla. Emmas engagemang och positivitet till lägenheten och dess potential, gav oss goda förhoppningar om en bra försäljning. Att lägenheten ... skulle säljas redan dagen efter första visningen var inget vi vågat hoppas på, men med Emmas proffsiga hjälp fick vi även mer för lägenheten än utgångspriset. Jag har också känt att jag när som helst kunnat ringa Emma för att ställa frågor ang försäljningen. Jag/vi kommer absolut att återkomma till Emma vid tillfälle och rekommendera henne för vänner och bekanta. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen