Emmeli Ryd, mäklare på Erik Olsson. Område Kirseberg, Rostorp.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Emmeli Ryd:

Fokusområde:
Kirseberg, Rostorp
Driven, engagerad och service-minded

Min stora passion för bostäder, människor och försäljning är den största drivkraften i mitt arbete som mäklare. Jag är en driven mäklare med personligt engagemang och hög servicegrad. Med energi och envishet är min målsättning att landa trygga affärer med helnöjda säljare och köpare. Jag trivs att jobba under ett ständigt högt tempo och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar, därför lämnar jag aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

För mig är nämligen era önskemål och trygghet det allra viktigaste och som kund är du alltid i fokus. Med största service och engagemang är jag redo att gör din största affär till ditt livs bästa affär. Genom mitt stora engagemang finns jag där för dig genom hela bostadsaffären!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (35 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag tycke mycket bra om Emmeli från första stund. Hon har agerat proffesionellt, varit tydlig i sin kommunikation och visat stor entusiasm inför sitt uppdrag. Jag är super nöjd och ... rekommenderar med glädje Emmeli "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen