, mäklare på Erik Olsson. Område Nya Hjärsta & Mellringe.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Erik Landelius:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Erik
Landelius

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Nya Hjärsta & Mellringe
Hög tillgänglighet, Transparent kommunikation & Målmedveten

Mötet med nya människor och möjligheten att vara en viktig del av så betydande livshändelser som försäljning eller köp av en bostad har starkt motiverat mig att välja yrket som fastighetsmäklare. Min ambition är att skapa långvariga relationer och att vara en pålitlig följeslagare för mina kunder genom livets olika stadier och behov. Jag ser varje bostadsaffär som unik och jag är här för att stödja er genom hela processen – oavsett om det gäller köp eller försäljning – med målet att göra upplevelsen så smidig som möjligt.
Genom att vara lättillgänglig och genom att upprätthålla en öppen och transparent kommunikation med dig som kund, strävar jag efter att vara din vägledare genom varje steg av bostadsaffären. Min främsta strävan som fastighetsmäklare är att konsekvent leverera det bästa möjliga slutresultatet och överträffa dina förväntningar. Det är med passion och engagemang som jag arbetar för att säkerställa att varje aspekt av din bostadsaffär blir en framgång.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (4 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Erik har ett vänskapligt och trevligt bemötande! Han har gett oss mycket god service, varit lättillgänglig och haft snabb återkoppling. Vi har känt oss trygga i vårt val av mäklare, ... kan varmt rekommendera!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen