Erik Nygren, mäklare på Erik Olsson. Område Ekebäck, Hagen, Grimmered.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Erik Nygren:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Erik
Nygren

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Ekebäck, Hagen, Grimmered
Trygg, engagerad och driven

Med lång erfarenhet inom försäljning och förhandling så har jag stor förståelse för för att er bostadsaffär är en av de största besluten i ert liv.

Jag tar varje försäljningsuppdrag på största allvar. Varje steg i processen från marknadsanalys till avslut hanteras med omsorg och precision för att säkerställa att varje aspekt av er bostadsaffär optimeras för bästa möjliga resultat. Att sälja sin bostad kan vara en känslosam och komplex resa, som er mäklare är jag med genom hela processen för att skapa trygghet, stöd och förstår vikten av tillgänglighet.

Jag tror på öppenhet och ärlighet som grundpelare i mötet mellan mig och er som kund. Ni kan förvänta er tydlig och transparent kommunikation genom hela processen med garanti om förtroende och långsiktig relation.

Jag strävar alltid efter att vara påläst, tillgänglig och lyhörd för att uppnå bästa möjliga slutresultat. I arbetet som mäklare uppskattar jag utöver en lyckad affär också mötet med människor och deras historia som jag får ta del av.

Med mina kärnvärden som kompass strävar jag ständigt efter att överträffa mina kunders förväntningar och skapa en smidig och positiv upplevelse runt affären.

Jag jobbar alltid för att säkra det bästa och högsta priset för din bostad.

Bästa hälsningar
Erik Nygren

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (1 omdömen)

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen