, mäklare på Erik Olsson. Område Kungsbacka.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Fanny Reuterfeldt Jeppsson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Fanny
Reuterfeldt Jeppsson

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Kungsbacka
Målmedveten, driven och strukturerad

Jag brinner verkligen för mitt arbete och presterar alltid mitt yttersta i varje enskild affär. Att byta bostad är en av livets största affärer, min uppgift är att göra den till ditt livs bästa. För mig är varje dag, varje kund och varje situation unik. Mitt mäkleri handlar om att möta mina kunder i den situation de befinner sig i och utgå ifrån deras behov och önskemål.

Jag drivs av personlig utveckling och strävar alltid efter att förbättra mig och min tjänst. Jag gör alltid det lilla extra för att uppnå det bästa slutresultatet och för mig är det otroligt viktigt att både du som säljare och köpare ska känna ett förtroende för mig som mäklare igenom hela processen.

Ett serviceinriktat bemötande och en vilja att ständigt överträffa alla förväntningar är vad som enligt mitt tycke skiljer en riktigt bra mäklare från alla andra. Det allra finaste kvittot jag som mäklare kan få är när mina kunder är så nöjda att de återkommer till mig eller vill rekommendera mig vidare till sina vänner och bekanta.

Jag förväntar mig att ni ställer höga krav på mig som mäklare, för jag ställer höga krav på mig själv.

Kontakta mig så berättar jag mer!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (17 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Informativ och tillgänglig med ett vänligt och trevligt bemötande."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen