Felicia Amarius, mäklare på Erik Olsson. Område Eriksberg, Älvstranden.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Felicia Amarius:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Felicia
Amarius

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Eriksberg, Älvstranden
Driven, engagerad och pålitlig!

Jag brinner för mitt arbete och presterar alltid mitt yttersta i varje enskild affär. Att arbeta som fastighetsmäklare och varje dag få möta människor som planerar att göra sina livs största affärer är det bästa jag vet. Jag har ett genuint intresse av människorna jag möter och jag är övertygad om att goda kundkontakter och ett personligt engagemang skapar en framgångsrik försäljningsprocess.

Jag är social, målinriktad och ambitiös. Det är några av mina mest framstående personlighetsdrag och något som kännetecknar mig både som fastighetsmäklare och människa. Jag gör alltid det lilla extra för att uppnå det bästa slutresultatet och för mig är det otroligt viktigt att både du som säljare och även potentiella köpare ska känna ett förtroende för mig som mäklare igenom hela processen. Ett serviceinriktat bemötande och en vilja att ständigt överträffa alla förväntningar är vad som enligt mitt tycke skiljer en riktigt bra mäklare från alla andra.

Att sälja ett hem är en av de största affärerna du gör i ditt liv. Med mig som mäklare kan du lita på att jag gör allt i min makt för att det också skall bli din bästa affär!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (99 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Felicia var otroligt proffsig och hjälpsam! Fanns alltid där när man behövde henne. Då vi sålde i en mycket dålig period med höga räntor så var stressen stor. Men hon fanns alltid ... där lugnande och stöttande! Vi är mycket nöjda med Felicia och ger henne 5 starka stjärnor!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen