Fredrik Hartman, mäklare på Erik Olsson. Område Kullavik.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Fredrik Hartman:

Fredrik
Hartman

Reg Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Kullavik
Vinnarskalle, driven och kundfokuserad

En tävlingsinriktad och engagerad mäklare som vill överprestera i allt och aldrig viker ner sig. En bostadsaffär är en av de absolut största och viktigaste händelserna i ditt liv och jag kommer att se till att den också blir den absolut bästa.

Mitt mål är att hjälpa dig att få en så trygg och smidig bostadsaffär från start till mål och såklart det absolut högsta slutpriset på din bostad. Det är min högsta prioritet och jag kommer inte att ge upp innan den är uppfylld!

Tack vare lång erfarenhet inom relationsbyggande försäljning, entreprenörskap, social kompetens och ett stort kontaktnät kommer jag att leverera till max för att få nöjda kunder, både säljare och köpare.

Vill du ha en lyhörd, påläst, tillgänglig och kompetent mäklare med höga ambitioner? Kontakta mig så går vi igenom hur vi skall göra din bostadsaffär till en affär i världsklass.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (13 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Detta utrymme lär inte räcka till för alla de superlativer jag skulle vilja sprida över mäklare Fredrik Hartman. Helt kort kan sägas att bortsett från att vara oerhört professionell ... och ytterst lyhörd så var Fredrik därtill mycket trevlig och positiv. Med stor skicklighet förde han min bostadsaffär i hamn och längs vägen uppfylldes med råge de åtaganden som inledningsvis bidrog till att jag valde Fredrik Hartman och Erik Olsson Fastighetsförmedling. Fredrik Hartman har mitt fulla förtroende att hantera mina framtida bostadsaffärer."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen