Frida Brunn f.d. Klaesson, mäklare på Erik Olsson. Område Lilla Essingen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Frida Brunn f.d. Klaesson:

Frida
Brunn f.d. Klaesson

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Lilla Essingen
MÅLINRIKTAD OCH KUNNIG

Jag jobbar som mäklare på Lilla Essingen och Kungsholmen. Med lång erfarenhet inom service från ett flertal olika branscher vet jag vad mina kunder förväntar sig av mig.

För mig är det viktigt att leverera på topp då jag ställer höga krav på mig själv. För dig som köpare eller säljare innebär det att jag alltid vill lämna er med känslan av att ni fått det där lilla extra som gör att jag blir ditt självklara val av mäklare vid framtida affärer.

Tillsammans med mitt driv, marknadskunskap och engagemang samt marknadens i särklass bästa tjänst har vi alla förutsättningar som krävs för att just din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt.

Kontakta mig gärna för ett första möte!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (114 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag kan varmt rekommendera Frida, hon är otroligt professionell & engagerad. Jag kände mig trygg genom hela processen och uppskattade att hon ofta uppdaterade mig om läget."

"Frida ger ett lugnt och tryggt intryck och levde upp till de förväntningar vi hade och mer därtill. Hon har mycket god lokalkännedom och är extremt lättsam och trevlig att ha att göra ... med. Rekommenderar henne varmt! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen