Frida Brunn f.d. Klaesson, mäklare på Erik Olsson. Område Lilla Essingen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Frida Brunn f.d. Klaesson:

Frida
Brunn f.d. Klaesson

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Lilla Essingen
Målinriktad och kunnig

Jag jobbar som mäklare på Lilla Essingen och Kungsholmen. Med lång erfarenhet inom service från ett flertal olika branscher vet jag vad mina kunder förväntar sig av mig.

För mig är det viktigt att leverera på topp då jag ställer höga krav på mig själv. För dig som köpare eller säljare innebär det att jag alltid vill lämna dig med känslan av att du fått det där lilla extra som gör att jag blir ditt självklara val av mäklare vid framtida affärer.

Tillsammans med mitt driv, marknadskunskap och engagemang samt marknadens i särklass bästa tjänst har vi alla förutsättningar som krävs för att just din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt.

Kontakta mig gärna för ett första möte!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (122 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag kan varmt rekommendera Frida, hon är otroligt professionell & engagerad. Jag kände mig trygg genom hela processen och uppskattade att hon ofta uppdaterade mig om läget."

"Jag upplevde Frida som en professionell och kompetent mäklare med stort säljdriv och utmärkt kundservice. Detta visade sig bla genom pricksäker värdering, målsättning, kommunikation, ... tillgänglighet bemötande m.m. Samtliga egenskaper och ageranden visades från första kontakt och sedan genom rakt igenom hela processen. Kunde inte vara mer nöjd!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen