Frida Brunn f.d. Klaesson, mäklare på Erik Olsson. Område Lilla Essingen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Frida Brunn f.d. Klaesson:

Frida
Brunn f.d. Klaesson

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Lilla Essingen
MÅLINRIKTAD OCH KUNNIG

Jag jobbar som mäklare på Lilla Essingen och Kungsholmen. Med lång erfarenhet inom service från ett flertal olika branscher vet jag vad mina kunder förväntar sig av mig.

För mig är det viktigt att leverera på topp då jag ställer höga krav på mig själv. För dig som köpare eller säljare innebär det att jag alltid vill lämna er med känslan av att ni fått det där lilla extra som gör att jag blir ditt självklara val av mäklare vid framtida affärer.

Tillsammans med mitt driv, marknadskunskap och engagemang samt marknadens i särklass bästa tjänst har vi alla förutsättningar som krävs för att just din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt.

Kontakta mig gärna för ett första möte!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (111 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag kan varmt rekommendera Frida, hon är otroligt professionell & engagerad. Jag kände mig trygg genom hela processen och uppskattade att hon ofta uppdaterade mig om läget."

"Fantastisk mäklare som vi kände oss lugna med under hela processen. Oerhört trevlig och bra att ha att göra med. Kunde inte bli nöjdare! Kommer anlita Frida nästa gång vi ska sälja ... också :)"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen