, mäklare på Erik Olsson. Område Bagaregården.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Frida Dexell:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Frida
Dexell

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Bagaregården
Driven och engagerad med känsla för kvalité

Jag är övertygad om att en lyckad bostadsaffär börjar med en engagerad mäklare som ständigt gör det lilla extra. Jag står för ett positivt engagemang där jag strävar efter att vara tillgänglig, påläst och göra mitt yttersta i varje unik affär. Med ett tryggt bemötande vägleder jag såväl säljare som köpare genom hela processen, allt för att båda parter ska känna sig som vinnare efter affärens slut. Jag drivs av att leverera en kvalitativ tjänst och arbetar därför strukturerat med mina kunders önskemål i fokus. Detta med ambitionen om att ni ska få uppleva skillnaden mellan en bra och en lysande affär. Att få vara en del av mina kunders förmodligen största affär i livet är en av anledningarna till att jag älskar mitt yrke.

Jag ser fram emot ett första möte där vi kan prata om just dina möjligheter för en lyckad affär och låta mig tillsammans med Erik Olsson Fastighetsförmedlings unika tjänst ge dig bäst betalt!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (214 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"När du får en första magkänsla direkt när du träffar en person. Och den känslan sedan håller i sig ända in i mål... så var det för mig att träffa Frida. Superproffsig och ärlig mäklare ... med stor omsorg om detaljer och mån om att göra ett bra jobb. Kunde inte vara mer nöjd!"

"Frida är duktig, effektiv och förtroendeingivande."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen