Frida Selling, mäklare på Erik Olsson. Område Stora Essingen & Lilla Essingen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Frida Selling:

Fokusområde:
Stora Essingen & Lilla Essingen
ENGAGEMANG, KUNSKAP OCH PASSION

Jag älskar mitt jobb och har stor passion för yrket samt flera års erfarenhet av service och försäljning. För mig är det extremt viktigt att alla mina kunder känner sig trygga genom processen. Detta genom god kommunikation, kunskap och ett extra öga för detaljer. Målet är att både säljare och köpare ska känna ett starkt förtroende till mig och min insats att de även tänker på mig vid nästa flytt. Ambitionen är såklart att vara din mäklare genom tiden - idag och imorgon.

Jag är mäklare på Essingeöarna men jag säljer även lägenheter och villor över hela Stockholm. Går du i säljtankar eller funderar på vad din bostad är värd? Kontakta mig gärna för ett första möte!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (69 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Det märktes redan vid vårt första möte vilken engagerad och målmedveten mäklare Frida är. Hon levererade 110% genom hela säljprocessen och vi kände oss väldigt trygga från start till ... mål. Frida var driven och konstant på hugget vilket gjorde att vi kände oss väldigt hörda och prioriterade som säljare. Frida är en riktig stjärnmäklare och det självklara valet för oss när det kommer till vår nästa bostadsaffär. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen