Frida Urciuoli, mäklare på Erik Olsson. Område Spånga.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Frida Urciuoli:

Fokusområde:
Spånga
Förtroendeingivande, viljestark och strukturerad

Jag ser det som en ära och ett stort förtroende att få hjälpa mina kunder med deras viktigaste affär i livet. Med struktur, tydlighet, stort engagemang och driv ser jag till att vi når vårt slutmål tillsammans. Min strävan är att du som kund ska bli så nöjd med mitt arbete att jag inte bara är det självklara valet av mäklare nästa gång du ska flytta, utan att du också rekommenderar mig till din familj och dina vänner.
Naturligtvis vågar jag inte förlita mig på att vi ska ha tur i försäljningsprocessen. Därför kommer jag att, med hjälp av mitt driv, hårda arbete, vår goda kommunikation och en väl utarbetad metod, se till att vi inte lämnar något åt slumpen. Du som kund ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Låt oss överträffa dina förväntningar!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (42 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Frida är en helt fantastisk mäklare som vi haft förmånen att både köpa och sälja med. Jag och min sambo har tidigare gjort fyra bostadsaffärer innan vi sålde och köpte med Frida och ... aldrig har vi samarbetat med en så otroligt professionell, pålitlig och driven mäklare. Hon är väldigt noggrann och trygg, gör sitt yttersta för att svara på frågor och hjälpa både köpare och säljare, och svarar snabbt på mail och telefon. Vi kände verkligen att hon förstod oss och lyckades förmedla det allra bästa med vår bostad på ett naturligt och ärligt sätt. Vi kan verkligen rekommendera Frida och hon är vårt självklara val även vid nästa försäljning!!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen