Frida Urciuoli, mäklare på Erik Olsson. Område Spånga.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Frida Urciuoli:

Fokusområde:
Spånga
Förtroendeingivande, viljestark och strukturerad

Jag ser det som en ära och ett stort förtroende att få hjälpa mina kunder med deras viktigaste affär i livet. Med struktur, tydlighet, stort engagemang och driv ser jag till att vi når vårt slutmål tillsammans. Min strävan är att du som kund ska bli så nöjd med mitt arbete att jag inte bara är det självklara valet av mäklare nästa gång du ska flytta, utan att du också rekommenderar mig till din familj och dina vänner.
Naturligtvis vågar jag inte förlita mig på att vi ska ha tur i försäljningsprocessen. Därför kommer jag att, med hjälp av mitt driv, hårda arbete, vår goda kommunikation och en väl utarbetad metod, se till att vi inte lämnar något åt slumpen. Du som kund ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Låt oss överträffa dina förväntningar!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (45 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag och min sambo träffade Frida då hon förmedlade lägenheten vi nyligen köpt. Vi fick genast förtroende för Frida som person och sättet hon jobbar på. Därför valde vi att även låta ... Frida förmedla våra två lägenheter som snabbt var tvungna att säljas under försommaren. Tack vare Frida blev hela processen stabil och trygg trots en skakig marknad naggad av corona. Frida är otroligt ambitiös och kunnig. Hon är alltid tillgänglig, svarar snabbt på mejl och telefon. Hon är extremt noggrann och mån om att processen ska fungera så smidigt och bra som möjligt för både säljare och köpare. Framför allt är hon klok och inkännande. Allt detta gör henne till en väldigt förtroendegivande mäklare. Hon duckar inte för en svår bostadsmarknad utan lägger då i en extra växel och ror förmedlingsuppdraget tryggt i hamn trots extravisningar och tuffa förhandlingar. Hon har verkligen gett sitt allt under den här tiden, jag är övertygad om att få mäklare hade gjort ett så pass bra jobb som Frida har med att sälja hela tre objekt på den här bostadsmarknaden med så pass bra resultat. Jag kan varmt rekommendera Frida till alla som är i färd med att sälja, både under stabila och skakiga tider! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen