Frida Urciuoli, mäklare på Erik Olsson. Område Södermalm, Hässelby Villastad och Älvsjö .
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Frida Urciuoli:

Frida
Urciuoli

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Södermalm, Hässelby Villastad och Älvsjö
Förtroendeingivande, viljestark och strukturerad

Jag ser det som en ära och ett stort förtroende att få hjälpa mina kunder med deras viktigaste affär i livet. Med struktur, tydlighet, stort engagemang och driv ser jag till att vi når vårt slutmål tillsammans. Min strävan är att du som kund ska bli så nöjd med mitt arbete att jag inte bara är det självklara valet av mäklare nästa gång du ska flytta, utan att du också rekommenderar mig till din familj och dina vänner.

Naturligtvis vågar jag inte förlita mig på att vi ska ha tur i försäljningsprocessen. Därför kommer jag att med hjälp av mitt driv, hårda arbete, vår goda kommunikation och en väl utarbetad metod, se till att vi inte lämnar något åt slumpen. Du som kund ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Låt oss överträffa dina förväntningar!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (106 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag kunde inte ha valt en bättre mäklare! Frida har varit ett gott samtalsstöd under hela säljprocessen och har med sin professionalism och sitt sakligt, vänliga sätt guidat mig framåt ... med trygg hand. Eftersom den nuvarande marknaden är i gungning var det av förklarliga skäl inte lätt för henne att förutse prisutvecklingen, men jag känner mig nöjd med slutpriset tots allt. Jag skulle med glädje rekommendera mina vänner att anlita Frida som sin mäklare då det blir dags för dem att sälja sina hus. / Karin Hagestam"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen