, mäklare på Erik Olsson. Område Kungsholmen, Hässelby Villastad och Älvsjö.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Frida Urciuoli:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Frida
Urciuoli

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Kungsholmen, Hässelby Villastad och Älvsjö
Förtroendeingivande, viljestark och strukturerad

Jag ser det som en ära och ett stort förtroende att få hjälpa mina kunder med deras viktigaste affär i livet. Med struktur, tydlighet, stort engagemang och driv ser jag till att vi når vårt slutmål tillsammans. Min strävan är att du som kund ska bli så nöjd med mitt arbete att jag inte bara är det självklara valet av mäklare nästa gång du ska flytta, utan att du också rekommenderar mig till din familj och dina vänner.

Naturligtvis vågar jag inte förlita mig på att vi ska ha tur i försäljningsprocessen. Därför kommer jag att med hjälp av mitt driv, hårda arbete, vår goda kommunikation och en väl utarbetad metod, se till att vi inte lämnar något åt slumpen. Du som kund ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Låt oss överträffa dina förväntningar!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (120 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Att ha Frida med sig genom hela processen är en enorm trygghet för alla parter. Fullständigt fokuserad, engagerad, lyhörd och erhört kunnig. Stor förmåga att ta rätt beslut och snabbt. ... Av samtliga köp och försäljningar vi gjort genom åren är Frida den mäklare som dessutom presterat överlägset bäst."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen