Gilda Söderlund, mäklare på Erik Olsson. Område Kvarnbyn/Mölndal .
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Gilda Söderlund:

Gilda
Söderlund

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Kvarnbyn/Mölndal
Affärsdriven, hjärta och vilja

Möjligheten att få hjälpa människor att genomföra en av de mest betydelsefulla och största affärerna i livet, värderar jag oerhört högt. Genom min energiska, betryggande och resultatinriktade skicklighet kommer jag alltid göra allt som krävs för att varje affär ska nå sin fulla potential. För mig är det viktigt att skapa trygghet genom hela vårt samarbete och min ödmjukhet kommer alltid att följa med genom hela processen.

Att bygga långsiktiga relationer med ett genuint förtroende och att ständigt finnas där för mina kunder i alla lägen arbetar jag hårt för. Min ambition är att överträffa dina förväntningar genom min tillgänglighet, flexibilitet och målmedvetna plan för varje bostadsaffär. Jag är övertygad om att du kommer märka av min passion för mäklaryrket från början till slutet av vårt samarbete.

Vill du göra den här resan med en mäklare som vet att trägen alltid vinner och som i alla lägen går in med engagemang, hjärta och vilja? Jag kommer göra precis allt och lite till för att just din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt!

Ser fram emot att göra denna resan med just dig!

Mina försäljningar

Tillbaka till toppen