, mäklare på Erik Olsson. Område Bjärred, Lomma.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Gustaf Hafström:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Gustaf
Hafström

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Bjärred, Lomma
Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på Erik Olsson sedan 2014 och är sedan många år tillbaka även partner inom bolaget. Jag tycker att mitt arbete med att få hjälpa människor i deras bostadsaffärer är lika roligt och spännande nu som när jag började. Mitt mål är att alltid nå det högsta möjliga försäljningspriset i de försäljningar jag tar mig an, vilket jag tror är en av anledningarna till mina många återkommande säljare.

Jag tror att en viktig del i mitt arbete är att skapa trygghet hos de spekulanter som jag möter, samt att verkligen ta mig tiden för alla potentiella köpare. För dig som säljare finns jag här som ett stöd där vi kan diskutera alla eventuella frågor som kan dyka upp genom hela försäljningsprocessen.

Hör gärna av dig, så berättar jag mer om hur jag arbetar för att möta mina kunders högt ställda förväntningar och hur jag ser på dina förutsättningar att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (218 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi köpte vår lägenhet utav Gustaf för cirka 4 år sedan och i år blev det dags för oss att sälja den. Gustaf sålde lägenheten till rekordpris och otroligt snabbt (som kommande objekt). ... Gustaf är väldigt duktig på att skapa kontakt och inge förtroende och samtidigt hålla det han lovat. Proffsig, charmig och hängiven är bara några få ord som beskriver honom som mäklare! :) Vi är jättenöjda och visste för länge sedan att vi hittat vår go to mäklare! "

"Överlag mycket nöjd. En driven mäklare med rätt inställning. Så klart man alltid vill ha lite mer för att kompensera pris jämfört andra mäklare men överlag en god upplevelse. Har har ... många tidigare mäklare till andra objekt."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen