Gustaf Hafström, mäklare på Erik Olsson. Område Västra Centrum.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Gustaf Hafström:

Gustaf
Hafström

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Västra Centrum
Om mig

Jag bor själv högst uppe på Masthugget och älskar verkligen lugnet här. Något av det bästa med att bo i de västra delarna av stan är närheten till Slottsskogen, restaurangerna och barerna i Linné, samt enkelheten att ta sig ut till havet på sommaren.

Hör av dig, så berättar jag mer om hur jag arbetar för att möta mina kunders höga krav och hur jag ser på förutsättningarna för att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (99 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi köpte vår lägenhet utav Gustaf för cirka 4 år sedan och i år blev det dags för oss att sälja den. Gustaf sålde lägenheten till rekordpris och otroligt snabbt (som kommande objekt). ... Gustaf är väldigt duktig på att skapa kontakt och inge förtroende och samtidigt hålla det han lovat. Proffsig, charmig och hängiven är bara några få ord som beskriver honom som mäklare! :) Vi är jättenöjda och visste för länge sedan att vi hittat vår go to mäklare! "

"Gustaf var väldigt kunnig, hjälpsam, trevlig och alltid tillgänglig för frågor. Jag var jättenöjd med hela försäljningsprocessen från början till slut och var väldigt nöjd med själva ... försäljningen. Jag kan varmt rekommendera Gustaf och kommer att anlita honom när det blir dags att sälja igen."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen