Gustaf Hafström, mäklare på Erik Olsson. Område Nordostpassagen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Gustaf Hafström:

Gustaf
Hafström

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Nordostpassagen
Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på Erik Olsson sedan 2014 och är sedan många år tillbaka även partner inom bolaget. Jag tycker att mitt arbete med att få hjälpa människor i deras bostadsaffärer är lika roligt och spännande nu som när jag började. Mitt mål är att alltid nå det högsta möjliga försäljningspriset i de försäljningar jag tar mig an, vilket jag tror är en av anledningarna till mina många återkommande säljare.

Jag tror att en viktig del i mitt arbete är att skapa trygghet hos de spekulanter som jag möter, samt att verkligen ta sig tiden för alla potentiella köpare.
Som säljare finns jag som ett stöd för dig att kunna diskutera alla eventuella frågor som kan dyka upp genom hela försäljningsprocessen.

Hör gärna av dig, så berättar jag mer om hur jag arbetar för att möta mina kunders höga krav och hur jag ser på förutsättningarna för att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (119 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi köpte vår lägenhet utav Gustaf för cirka 4 år sedan och i år blev det dags för oss att sälja den. Gustaf sålde lägenheten till rekordpris och otroligt snabbt (som kommande objekt). ... Gustaf är väldigt duktig på att skapa kontakt och inge förtroende och samtidigt hålla det han lovat. Proffsig, charmig och hängiven är bara några få ord som beskriver honom som mäklare! :) Vi är jättenöjda och visste för länge sedan att vi hittat vår go to mäklare! "

"Vi är supernöjda med vår mäklare. Skulle inte vilja ha någon annan mäklare än Gustav och skulle gärna välja Gustav igen vid nästa försäljning. Upplevelsen är trygg och kändes solid. ... Gustav upplevdes som att han hade insikt om vad det handlar om att göra val som påverkar andra/ familj. Han inger förtroende, är modern och står för jämlikhet - vabbar sina barn vilket visar på klokhet och därmed kunde ge oss en vink om att han förstår vikten av val vi gjorde. Vi sålde en lägenhet som låg i ett område som var högt värderat då blev 100.000 kr för att sälja en fastighet är helt galet på tok för mycket pengar. Dock mot bakgrunden av Gustavs kloka förhållningssätt i vårt stora livsavgörande moment var det absolut värt det. Vi slapp allt pappersarbete själva och vi är medvetna om att det avlöser en hel del procent av all stress som kommer med en försäljning. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen