Ida Westerlund, mäklare på Erik Olsson. Område Järvastaden, Solna.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Ida Westerlund:

Ida
Westerlund

Mäklare
Franchisetagare
Fokusområde:
Järvastaden, Solna
Professionell och med ett brinnande intresse för affärer

Marknadsledande i Järvastaden med flera år i branschen. Min stora passion för bostäder och försäljning är den största drivkraften i mitt arbete som mäklare. Att få hjälpa er med en riktigt lyckad bostadsaffär är det bästa jag vet. Jag är väldigt målfokuserad, gillar göra det lilla extra för att få er bostad att synas på absolut bästa sätt.

För mig är det viktigt att mina kunder känner sig trygga genom hela processen, såväl säljare som köpare. Därför är tillgänglighet en självklarhet för mig, då bostadsaffären ofta är den största investering många gör i livet.

Känner mig stolt för att återigen ha fått det fina betyget 4,9 av 5 i nöjdkundbetyg.

Tveka inte på att höra av dig till mig om du behöver guidning i din nästa försäljning, jag hjälper dessutom alla mina kunder med köphjälp!

Hoppas vi ses!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (106 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi är otroligt nöjda med Idas insats i samband med vår försäljning. Hon uppvisade stor vana och kompetens redan från första mötet, och hon kändes väldigt engagerad i just oss och vår ... lägenhet och tog sig tiden att göra det lilla extra. Hon var alltid tillgänglig och kunde ge snabba svar när vi hade frågor och funderingar, och vi skulle absolut anlita henne igen!"

"Ida gjorde ett fantastiskt jobb med vår försäljning. Överträffade våra förväntningar och förhoppningar. Ida är otroligt kunnig och påläst om området och föreningarna som ligger här. ... Svarade alltid väldigt snabbt på sms och telefon! Vi är jättenöjda! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen