Ida Westerlund, mäklare på Erik Olsson. Område Järvastaden, Solna.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Ida Westerlund:

Ida
Westerlund

Reg. Fastighetsmäklare/
Franchisetagare
Fokusområde:
Järvastaden, Solna
Professionell & driven

Min stora passion för bostäder och försäljning är den största drivkraften i mitt arbete som mäklare. Att få hjälpa dig med en riktigt lyckad bostadsaffär är det bästa jag vet. Jag är väldigt målfokuserad, gillar göra det lilla extra för att få just din bostad att synas på absolut bästa sätt. För mig är det viktigt att mina kunder känner sig trygga genom hela processen. Därför är transparens & tillgänglighet en självklarhet för mig!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (117 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi är otroligt nöjda med Idas insats i samband med vår försäljning. Hon uppvisade stor vana och kompetens redan från första mötet, och hon kändes väldigt engagerad i just oss och vår ... lägenhet och tog sig tiden att göra det lilla extra. Hon var alltid tillgänglig och kunde ge snabba svar när vi hade frågor och funderingar, och vi skulle absolut anlita henne igen!"

"Ida vägledde oss genom processen på ett professionellt sätt men ändå med en personlig touch där hon skickligt kände av hur vi var som personer och vad vi ville och tog hänsyn till ... det i allt hon gjorde. Känslan var att Ida bryr sig om alla parter, och vill att såväl säljare som köpare i slutändan ska vara nöjda. Ida navigerade skickligt i slutet av budgivningen med alla inblandade parter i en komplex situation och jag kan inte föreställa mig att någon kunde ha gjort ett bättre arbete. 10/10 i betyg!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen