Irma Arvidsson, mäklare på Erik Olsson. Område Vasalund/Gamla Råsunda.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Irma Arvidsson:

Irma
Arvidsson

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Vasalund/Gamla Råsunda
Om mig

Förtroende, vilja och ett stort engagemang är några av mina ledord för ett framgångsrikt samarbete. Jag brinner för att hjälpa människor och har ett stort intresse för varje individ jag möter. För mig handlar det om den personliga kontakten och att bygga långsiktiga/livslånga relationer.

Min ambition är att alltid ge ett professionellt, serviceanpassat och vänligt bemötande. Samt att du ska känna förtroende och trygghet under hela försäljningsprocessen. En bostadsaffär kan för många vara en av de största affärerna i livet, vilket medför ett stort ansvarskännande för allt jag gör. Jag drivs av att kunna bidra och optimera varje försäljning efter just dina önskemål. Min vision är att överträffa dina förväntningar då mitt största mål är att du ska bli mer än nöjd. Så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till alla du känner.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (76 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Irma är tydlig och rak utan att vara stel. Hon klargjorde hur hon arbetar, även som nu när marknaden svajar. Hon är är vänlig och lätt att få kontakt med. Hon ger 100% på sin kund. ... Jag ser fram emot att få ha Irma som mäklare igen, för ev framtida lägenhetsförsäljning. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen