Irma Arvidsson, mäklare på Erik Olsson. Område Ulriksdal.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Irma Arvidsson:

Fokusområde:
Ulriksdal
Förtroende, vilja och ett stort engagemang


Förtroende, vilja och ett stort engagemang är några av mina ledord för ett framgångsrikt samarbete.Jag brinner för att hjälpa människor och har ett stort intresse för varje individ jag möter. För mig handlar det om den personliga kontakten och att bygga långsiktiga/livslånga relationer.

Min ambition är att alltid ge ett professionellt, serviceanpassat och vänligt bemötande. Samt att du ska känna förtroende och trygghet under hela försäljningsprocessen.En bostadsaffär kan för många vara en av de största affärerna i livet, vilket medför ett stort ansvarskännande för allt jag gör.Jag drivs av att kunna bidra och optimera varje försäljning efter just dina önskemål.Min vision är att överträffa dina förväntningar då mitt största mål är att du ska bli mer än nöjd. Så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till alla du känner.

Redan under min studietid blev jag utsedd till årets mäklarstudent vilket jag är väldigt stolt över.Motivering: ”Vinnare av årets mäklarstudent är en person som uppfyller högsta möjliga nivå rörande etik, har en god förmåga att sälja in sig själv och på ett utomordentligt sätt skapar en god stämning. Med starka ambitioner, en fantastisk utstrålning och stor omtanke om sina medmänniskor kommer den här personen bli en framgångsrik mäklare och omtyckt kollega”.
Mäklarsamfundet, Universum.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (40 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Mycket professionell och personlig i sitt agerande och bemötande. Visar mycket stort intresse och engagemang. Irma känns lugn trygg och behaglig i alla möten. Hela processen genomförs ... utan stress men med bra framdrift. En riktig stjärnmäklare."

"Vi är supernöjda med Irma! Hon har ett stort driv, är engagerad och är otroligt målinriktad. Det vi uppskattade allra mest är att hon konstant höll oss uppdaterade, alltid bara ett ... samtal bort och vi har inte behövt undra över något. Det råder inga tvivel om att vi kommer kontakta Irma igen inför framtida bostadsaffärer. Så länge kommer vi rekommendera henne till alla vi känner. Tack Irma för din fantastiska insats! / Elina & Tobias "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen