Irma Arvidsson, mäklare på Erik Olsson. Område Vasalund/Gamla Råsunda.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Irma Arvidsson:

Irma
Arvidsson

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Vasalund/Gamla Råsunda
Om mig

Förtroende, vilja och ett stort engagemang är några av mina ledord för ett framgångsrikt samarbete. Jag brinner för att hjälpa människor och har ett stort intresse för varje individ jag möter. För mig handlar det om den personliga kontakten och att bygga långsiktiga/livslånga relationer.

Min ambition är att alltid ge ett professionellt, serviceanpassat och vänligt bemötande. Samt att du ska känna förtroende och trygghet under hela försäljningsprocessen. En bostadsaffär kan för många vara en av de största affärerna i livet, vilket medför ett stort ansvarskännande för allt jag gör. Jag drivs av att kunna bidra och optimera varje försäljning efter just dina önskemål. Min vision är att överträffa dina förväntningar då mitt största mål är att du ska bli mer än nöjd. Så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till alla du känner.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (56 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Köpte lägenheten av Irma och fick betala bra, så tog henne igen till försäljningen då jag ville ha bra betalt, vilket jag fick. Har bra kännedom om området osv Toppen tjej. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen