Irma Arvidsson, mäklare på Erik Olsson. Område Solna.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Irma Arvidsson:

Fokusområde:
Solna
Förtroende, vilja och ett stort engagemang


Förtroende vilja och ett stort engagemang är några av mina ledord för ett framgångsrikt samarbete.

Jag brinner för att hjälpa människor och har ett stort intresse för varje individ jag möter. För mig handlar det om den personliga kontakten och att bygga långsiktiga/livslånga relationer.

Min ambition är att alltid ge ett professionellt, serviceanpassat och vänligt bemötande. Samt att du ska känna förtroende och trygghet under hela försäljningsprocessen.

En bostadsaffär kan för många vara en av de största affärerna i livet, vilket medför ett stort ansvarskännande för allt jag gör.

Jag drivs av att kunna bidra och optimera varje försäljning efter just dina önskemål.

Min vision är att överträffa dina förväntningar då mitt största mål är att du ska bli mer än nöjd. Så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till alla du känner.

Redan under min studietid blev jag utsedd till årets mäklarstudent vilket jag är väldigt stolt över.
Motivering: ”Vinnare av årets mäklarstudent är en person som uppfyller högsta möjliga nivå rörande etik, har en god förmåga att sälja in sig själv och på ett utomordentligt sätt skapar en god stämning. Med starka ambitioner, en fantastisk utstrålning och stor omtanke om sina medmänniskor kommer den här personen bli en framgångsrik mäklare och omtyckt kollega”.
Mäklarsamfundet, Universum.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (27 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Irma är fantastisk på alla sätt. Varm, genuin, energisk, positiv och öppen som person. Otroligt tydlig, affärsmässig, snabb i sin kommunikation, pådrivande och professionell mot alla ... parter. Vi träffade många mäklare innan vi valde att jobba med Irma och hon har infriat alla förväntningar! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen