Irma Arvidsson, mäklare på Erik Olsson. Område Vasalund/Gamla Råsunda.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Irma Arvidsson:

Irma
Arvidsson

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Vasalund/Gamla Råsunda
Om mig

Förtroende, vilja och ett stort engagemang är några av mina ledord för ett framgångsrikt samarbete. Jag brinner för att hjälpa människor och har ett stort intresse för varje individ jag möter. För mig handlar det om den personliga kontakten och att bygga långsiktiga/livslånga relationer.

Min ambition är att alltid ge ett professionellt, serviceanpassat och vänligt bemötande. Samt att du ska känna förtroende och trygghet under hela försäljningsprocessen. En bostadsaffär kan för många vara en av de största affärerna i livet, vilket medför ett stort ansvarskännande för allt jag gör. Jag drivs av att kunna bidra och optimera varje försäljning efter just dina önskemål. Min vision är att överträffa dina förväntningar då mitt största mål är att du ska bli mer än nöjd. Så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till alla du känner.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (79 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vilken resa! Vi beslutade oss för att sälja under förutsättning att vi lyckas hitta ett objekt som vi tyckte om samtidigt och att vi får rätt betalt. I samband med att vi inledde processen ... så förändrades marknaden helt.. Under hela perioden hade vi en tät och bra dialog med Irma och anpassade oss efter förutsättningarna. Samtidigt var Irma lyhörd för våra behov kring att vi ville hitta något som kändes rätt för oss och inte sälja först då vi trivdes väldigt bra i vår gamla lägenhet. Till sist blev resultatet att vi lyckades skriva på för nytt boende och vår egen försäljning - samma dag! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen