Isabelle Ekstrand, mäklare på Erik Olsson. Område Slussen, Drottningtorget  .
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Isabelle Ekstrand:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Isabelle
Ekstrand

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Slussen, Drottningtorget
Tävlingsinriktad, engagerad och driven

För de flesta är bostadsaffären den största affären man gör i livet och för att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg genom försäljningsprocessen, är det viktigt för mig att ständigt vara påläst och tillgänglig. Min självklara ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och genom driv och engagemang alltid avsluta affären med så pass nöjda kunder att de vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Varmt välkommen att kontakta mig när det är dags att byta bostad!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (200 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag kan varmt rekommendera Isabelle Ekstrand. Vilket beskriver Isabelle med dessa ord; God kvalité, Delaktighet, Tillgänglighet, Bra bemötande, Lyhörd, Ett bra förhållningssätt, Och ... sist men inte minst Isabelles inställning och arbetsglädje. Tack Isabelle än en gång för allt./säljare på Beijersparksgatan 16.rostorp."

"Jag upplever att Isabelle är en mäklare med god kännedom om yrket och är mån att göra ett bra jobb som mäklare. Hon jobbar för en bra affär för både säljare och köpare. Ordning och ... reda, tillgänglig och saklig. Känns tryggt att anlita Isabelle - hon är kompetent och kunnig. Jag kan varmt rekommendera Isabelle! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen