Isabelle Ekstrand, mäklare på Erik Olsson. Område Rostorp, Kirseberg, Slussen och Östervärn.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Isabelle Ekstrand:

Isabelle
Ekstrand

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Rostorp, Kirseberg, Slussen och Östervärn
Tävlingsinriktad, engagerad och driven

För de flesta är bostadsaffären den största affären man gör i livet och för att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg genom försäljningsprocessen, är det viktigt för mig att ständigt vara påläst och tillgänglig. Min självklara ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och genom driv och engagemang alltid avsluta affären med så pass nöjda kunder att de vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Varmt välkommen att kontakta mig när det är dags att byta bostad!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (118 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag kan varmt rekommendera Isabelle Ekstrand. Vilket beskriver Isabelle med dessa ord; God kvalité, Delaktighet, Tillgänglighet, Bra bemötande, Lyhörd, Ett bra förhållningssätt, Och ... sist men inte minst Isabelles inställning och arbetsglädje. Tack Isabelle än en gång för allt./säljare på Beijersparksgatan 16.rostorp."

"Är väldigt nöjd med Isabelles insats. Hon ger bra information i alla steg i processen och ger överlag ett väldigt professionellt intryck. Försäljningen gick mycket fortare än vad jag ... hade trott och jag är nöjd med slutpriset. Kan varmt rekommendera Isabell till de som letar efter en bra mäklare. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen