Isabelle Ekstrand, mäklare på Erik Olsson. Område Slussen, Drottningtorget  .
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Isabelle Ekstrand:

Isabelle
Ekstrand

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Slussen, Drottningtorget
Tävlingsinriktad, engagerad och driven

För de flesta är bostadsaffären den största affären man gör i livet och för att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg genom försäljningsprocessen, är det viktigt för mig att ständigt vara påläst och tillgänglig. Min självklara ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och genom driv och engagemang alltid avsluta affären med så pass nöjda kunder att de vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Varmt välkommen att kontakta mig när det är dags att byta bostad!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (156 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag kan varmt rekommendera Isabelle Ekstrand. Vilket beskriver Isabelle med dessa ord; God kvalité, Delaktighet, Tillgänglighet, Bra bemötande, Lyhörd, Ett bra förhållningssätt, Och ... sist men inte minst Isabelles inställning och arbetsglädje. Tack Isabelle än en gång för allt./säljare på Beijersparksgatan 16.rostorp."

"Isabelle är en mycket respektfull, ärlig och tillmötesgåenden mäklare. Isabelle är både engagerad, professionell och har en stark kommunikativ förmåga genom hela affären, från start ... till mål. Jag anser att Isabelle alltid ställer upp och gör det "lilla extra" för en lyckad affär. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen