, mäklare på Erik Olsson. Område Flatås, Kaverös och Högsbohöjd.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Izabelle Löwenadler:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Izabelle
Löwenadler

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Flatås, Kaverös och Högsbohöjd
Driven, engagerad och tillgänglig

Tycker du om att umgås med människor? Det gör jag. Det ger mig energi och gör mig glad. Att få möta människor som ska påbörja en av sitt livs viktigaste affärer ser jag därför som ett stort privilegium.

Jag har mycket energi och en bred erfarenhet från olika yrken. Därför har jag tagit med flera viktiga lärdomar in i min mäklarroll. Tack vare min lyhördhet, noggrannhet och omtänksamhet kommer jag på ett tryggt sätt att stötta dig genom hela din bostadsförsäljning.

Jag ser det som en förmån att få etablera relationer, bygga förtroende och att alltid göra det där lilla extra för att överträffa dina förväntningar. Mitt fokus är att alltid finnas där för dig när du behöver mig som mest.

Letar du efter en mäklare, som med både hjärta och engagemang, går in i varje uppdrag till hundra procent? Då har du hittat rätt! Jag kommer att göra allt jag kan för att just din bostadsaffär ska bli ditt livs bästa.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (85 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Izabelle är mycket engagerad och har under hela försäljningsprocessen kommit med goda rekommendationer och hållit oss informerade. Hon har god kännedom om området, föreningen och om ... andra föreningar i närområdet. Vi ger Izabelle våra varmaste rekommendationer och skulle mycket gärna låte henne hantera framtida bostadsförsäljningar."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen