Izabelle Löwenadler, mäklare på Erik Olsson. Område Flatås, Kaverös och Högsbohöjd.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Izabelle von Löwenadler:

Izabelle
von Löwenadler

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Flatås, Kaverös och Högsbohöjd
Driven, engagerad och tillgänglig

Tycker du om att umgås med människor? Det gör jag. Det ger mig energi och gör mig glad. Att få möta människor som ska påbörja en av sitt livs viktigaste affärer ser jag därför som ett stort privilegium.

Jag har mycket energi och en bred erfarenhet från olika yrken. Därför har jag tagit med flera viktiga lärdomar in i min mäklarroll. Tack vare min lyhördhet, noggrannhet och omtänksamhet kommer jag på ett tryggt sätt att stötta dig genom hela din bostadsförsäljning.

Jag ser det som en förmån att få etablera relationer, bygga förtroende och att alltid göra det där lilla extra för att överträffa dina förväntningar. Mitt fokus är att alltid finnas där för dig när du behöver mig som mest.

Letar du efter en mäklare, som med både hjärta och engagemang, går in i varje uppdrag till hundra procent? Då har du hittat rätt! Jag kommer att göra allt jag kan för att just din bostadsaffär ska bli ditt livs bästa.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (20 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"När vi var i processen att välja mäklare och träffade Izabelle visste vi direkt att vi skulle välja henne! Hon var påläst, driven, och visade ett genuint intresse för oss och att sälja ... just vår bostad. Under försäljningens gång lyssnade hon på och tog till sig våra önskemål samt var proaktiv i kommunikationen för att hålla oss uppdaterade under hela processen. Vi hade fullt förtroende för henne under hela processen. Vi är jättenöjda!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen