Jessica Severinsson, mäklare på Erik Olsson. Område Älta.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Jessica Severinsson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Jessica
Severinsson

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Älta
Om mig

Målmedveten, Förmågan att föra samman köpare och säljare - Mycket underhandsförsäljningar och Jobbar för att ha återkommande kunder




Jag är verksam i Nacka & Älta. Tidigare har jag arbetat inom en mängd olika serviceyrken i både Sverige och England. Senast så grundade och drev jag under många år Regnbågens Barnkläder i Hammarby sjöstad. Nu har jag det bästa och roligaste jobbet, jag trivs otroligt bra, brinner verkligen för mäklaryrket.
Min långa arbetslivserfarenhet ger mig en stor fördel, jag vet vad service innebär. Jag ser möjligheterna i varje affär och har ett extremt starkt öga för detaljer. Mina kunder ska känna att vi har ett gott samarbete med fullt förtroende för varandra i processen. Jag finns för mina kunder hela vägen och satsar helhjärtat på att de skall få ut det maximala priset för sin bostad. Jag har de senaste 17 åren varit bosatt i olika delar av Nacka vilket ger mig unik lokalkännedom. Just nu bor jag i Älta tillsammans med min man och våra två barn.
Kontakta mig så lovar jag att ni kommer bli nöjda!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (150 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi mötte först Jessica på en lägenhetsvisning och hon gjorde ett så gott intryck att vi valde att använda henne för försäljning av vårt dåvarande radhus. När vi sedan efter två år ... skulle sälja igen föll valet naturligt på att använda henne även denna gång. Vi har varit väldigt nöjda med allt från kommunikation till slutresultat och rekommenderar verkligen Jessica som mäklare!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen