Jimi Bennet, mäklare på Erik Olsson. Område Sibirien.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Jimi Bennet:

Fokusområde:
Sibirien
- Utmärkelsen Nöjdast kunder 2018 & 2019.

Jag har jobbat i branschen sedan 2017. Dålig timing är nog det första man tänker med tanke på att vi under hösten 17 hade en av de största kriserna på bostadsmarknaden någonsin med ett prisras på upp till 15 procent. De flesta mäklare visste inte vilket ben de skulle stå på överhuvudtaget, hur skulle man få ihop affärerna nu?

Idag kan man säga att detta var det absolut bästa som kunde hända för min egen del yrkesmässigt. Jag är idag en av de mäklare som omsätter allra högst på företaget och dessutom har jag fått utmärkelsen ”Nöjdast kunder” två år i rad. Jag är extremt engagerad i alla uppdrag jag tar mig an och jag jobbar detaljerat steg för steg och lämnar ingenting åt slumpen.

Jag har gått den hårda skolan vilket har gjort mig till en av de starkaste fastighetsmäklarna med högsta möjliga kvalité på försäljningarna dessutom, vilket jag anser är det viktigaste i slutändan – att du som kund är så nöjd som det bara går.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (162 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Det här är Stockholms bästa mäklare, för både köpare och säljare – guldkornet man letar efter helt enkelt. Smart, lösningsorienterad, förekommande, nytänkande, trevlig, ärlig, positiv ... och duktig. Även en genuin och härlig person att ha runt sig, vilket är en egenskap som förstås gör sig väldigt bra i processen med spekulanterna. Hade kunnat skriva hur långt som helst men för att summera: överträffade alla förväntningar. Värt varje krona."

"Super rakt igenom!!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen