, mäklare på Erik Olsson. Område Kungsholmen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Jimi Bennet:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Jimi
Bennet

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Kungsholmen
Om mig

Med mig som mäklare kan du förvänta dig engagemang, tillgänglighet och resultat. Jag lever idag vidare på mina nöjda kunder och rekommendationer vilket jag är otroligt tacksam över. Jag tror att hemligheten ligger i att jag verkligen ger allt, på detaljnivå - känner jag inte att jag gjort det så kommer jag inte sova gott om natten. Att vara en tävlingsmänniska samt en person med massor av energi har även bidragit till min framgång. Mitt mål är att du ska vilja anlita mig som mäklare i alla dina livs bostadsaffärer, samt att du ska rekommendera mig till alla du känner – först då har jag lyckats.

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare i 6 år och säljer bostadsrätter och villor i hela Stockholm. Välkommen att höra av dig om du har tankar på att sälja din bostad eller har värderingsfrågor.

Meriter:
-Registrerad fastighetsmäklare och partner.
-Nöjdast kunder 4 år i rad.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (216 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Det här är Stockholms bästa mäklare, för både köpare och säljare – guldkornet man letar efter helt enkelt. Smart, lösningsorienterad, förekommande, nytänkande, trevlig, ärlig, positiv ... och duktig. Även en genuin och härlig person att ha runt sig, vilket är en egenskap som förstås gör sig väldigt bra i processen med spekulanterna. Hade kunnat skriva hur långt som helst men för att summera: överträffade alla förväntningar. Värt varje krona."

"Jimi har varit toppen! Genuin och ingett ett stort förtroende. Tydlig kommunikation och tillgänglig. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen