Joacim Lind, mäklare på Erik Olsson. Område Sundsvall, Timrå.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Joacim Lind:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Joacim
Lind

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Sundsvall, Timrå
Personlig, omtänksam och fingertoppskänsla

Mitt namn är Joacim Lind och jag är din lokala fastighetsmäklare i Sundsvall och Timrå.

Min filosofi som mäklare är att varje kund är unik och förtjänar en skräddarsydd strategi som passar deras specifika behov och mål. Jag värdesätter långsiktiga relationer och arbetar för att göra fastighetsaffären till en smidig och givande upplevelse för dig.

Med min passion för att hjälpa människor och min gedigna erfarenhet inom försäljning från olika branscher, har jag utvecklat den kunskap och trygghet som behövs för att guida dig genom fastighetsmarknaden med framgång och tillfredsställelse för alla parter. Att köpa eller sälja en fastighet är inte bara en affär, det är också ett stort steg i livet. Jag förstår vikten av detta beslut och jag är här för att stödja dig genom varje steg på vägen.

Jag är stolt över att vara en del av det engagerade teamet på Hoome x Erik Olsson, där vi strävar efter att skapa de bästa förutsättningarna för dig och dina behov. Genom vår nytänkande och moderna digitala marknadsföringsstrategi särskiljer vi oss och gör din fastighetsresa till en smidig och effektiv upplevelse.

Oavsett om du är på jakt efter ditt drömhem, planerar att sälja din nuvarande fastighet eller bara vill ha rådgivning om fastighetsmarknaden i Sundsvall, så är jag här för att hjälpa dig. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att uppnå dina mål och göra din fastighetsresa till en framgångsrik och minnesvärd upplevelse.

Mina försäljningar

Tillbaka till toppen