Johan Bergengren, mäklare på Erik Olsson. Område Limhamn.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Johan Bergengren:

Johan
Bergengren

Mäklare
Fokusområde:
Limhamn
Påläst, ständigt tillgänglig och målmedveten


Jobbar man med något man älskar syns det på resultatet. Det skiner igenom i varje affär och del i mitt arbete där jag behandlar varje bostad som om det vore mina egna. Att sälja sin bostad är ofta den största affären man gör i livet. Jag vill hjälpa dig att även göra det till din bästa.
Jag är en engagerad och målorienterad mäklare som drivs av förhandling och att hålla hög kvalitet genom hela försäljningsprocessen för att nå ett starkt slutresultat. Mitt mål är alltid överträffa dina förväntningar. Genom uppriktighet och tillgänglighet mot alla parter eftersträvar jag inte bara en lyckad affär, utan även en återkommande affär med dig som kund i största fokus!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (29 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Johan är en Mycket Trevlig och Drivande mäklare. Tar sig verkligen tid att visa och förklara hur hela processen går till. Ordningsam, Lyhörd och mycket Professionell i sitt Yrke. ... Vi hade ständigt kontakt genom hela försäljningen. Han sålde mitt hus på några dagar. Annons på Fredagen, redan bud samma dag. 1 vip. visning på Tisdagen och buden bara "haglade" in. Huset sålt på Onsdagen!!! Mycket Proffsigt! Rekommenderas Varmt!!! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen