, mäklare på Erik Olsson. Område Limhamn.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Johan Bergengren:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Johan
Bergengren

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Limhamn
Påläst, ständigt tillgänglig och målmedveten

Jobbar man med något man älskar så syns det på resultatet. Det skiner igenom i varje affär och del i mitt arbete, där jag behandlar varje bostad som om det vore min egen. Att sälja sin bostad är ofta den största affären du gör i livet. Jag vill hjälpa dig att göra den till din bästa.

Jag är en engagerad och målorienterad mäklare som drivs av förhandling och att hålla en hög kvalitet genom hela försäljningsprocessen för att nå ett starkt slutresultat. Mitt mål är att alltid överträffa dina förväntningar. Genom uppriktighet och tillgänglighet mot alla parter eftersträvar jag inte bara en lyckad affär, utan även en återkommande affär med dig som kund, där dina behov står i fokus.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (94 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag är jättenöjd med min mäklare! Johan har varit ett stort stöd ända från starten av min bostadsförsäljning. Johan är en enkel och glad person. Trevlig, hjälpsam, transparent och ... alltid uppdaterat mig stort som smått genom processen vilket har fått mig att alltid känna mig delaktig! Jag kan verkligen rekomendera Johan till andra som går i tankarna av att köpa alt. sälja bostad! Jag är helnöjd! Tack! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen