Johan Bergengren, mäklare på Erik Olsson. Område Limhamn.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Johan Bergengren:

Johan
Bergengren

Mäklare
Fokusområde:
Limhamn
Påläst, ständigt tillgänglig och målmedveten


Jobbar man med något man älskar syns det på resultatet. Det skiner igenom i varje affär och del i mitt arbete där jag behandlar varje bostad som om det vore mina egna. Att sälja sin bostad är ofta den största affären man gör i livet. Jag vill hjälpa dig att även göra det till din bästa.
Jag är en engagerad och målorienterad mäklare som drivs av förhandling och att hålla hög kvalitet genom hela försäljningsprocessen för att nå ett starkt slutresultat. Mitt mål är alltid överträffa dina förväntningar. Genom uppriktighet och tillgänglighet mot alla parter eftersträvar jag inte bara en lyckad affär, utan även en återkommande affär med dig som kund i största fokus!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (30 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag träffade Johan för två år sen när han värderade min lägenhet. Nu två år senare när det var dags för mig att sälja hörde jag av mig till honom igen på grund av hans ärlighet och ... kloka råd på första mötet. Detta ångrar jag inte en sekund! Rätt man på rätt plats! Johan var ständigt tillgänglig när jag ringde och hade frågor och var väldigt påläst under resans gång. Han levererade ett pris långt över vad jag hade hoppats på, lägenheten blev den dyraste i föreningen och jag kände mig helt trygg med Johan som min mäklare. Jag kan inte annat än ge Johan mina varmaste rekommendationer till alla som går i säljtankar!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen