Johan Bergengren, mäklare på Erik Olsson. Område Limhamn.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Johan Bergengren:

Johan
Bergengren

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Limhamn
Påläst, ständigt tillgänglig och målmedveten

Jobbar man med något man älskar så syns det på resultatet. Det skiner igenom i varje affär och del i mitt arbete, där jag behandlar varje bostad som om det vore min egen. Att sälja sin bostad är ofta den största affären du gör i livet. Jag vill hjälpa dig att göra den till din bästa.

Jag är en engagerad och målorienterad mäklare som drivs av förhandling och att hålla en hög kvalitet genom hela försäljningsprocessen för att nå ett starkt slutresultat. Mitt mål är att alltid överträffa dina förväntningar. Genom uppriktighet och tillgänglighet mot alla parter eftersträvar jag inte bara en lyckad affär, utan även en återkommande affär med dig som kund, där dina behov står i fokus.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (68 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Johan är en utomordentligt kompetent och lyhörd mäklare som sköter hela försäljningsprocessen på ett lugnt och metodiskt sätt. Han är väl insatt i alla olika paragrafer och kontroller ... och kan således rådgiva säljaren genom de olika faserna. Johans vänliga och intelligenta förhållnigssätt till köparna inger genast förtroende, men inte inte utan att vara bestämd när så behövs. Jag kan varmt rekommendera Johan."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen