Johan Hagman, mäklare på Erik Olsson. Område Birkastan och Sabbatsberg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Johan Hagman:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Johan
Hagman

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Birkastan och Sabbatsberg
Nöjda kunder, erfarenhet och engagemang!

En bostadsaffär är en av de största privatekonomiska affärerna du gör. Då är det viktigt att allt blir rätt. I mitt arbete är gedigen kunskap, högsta kvalitet och ett personligt engagemang en självklarhet. Min inställning till livets största affär är kompromisslös - endast toppklass duger. Sedan starten 2006 har jag förmedlat hundratals lägenheter i Stockholms innerstad.

Genom åren har jag lärt mig betydelsen av nöjda köpare och säljare. Jag lovar inte mer än jag kan hålla och levererar på utsatt tid. Att många av mina kunder kommer tillbaka och rekommenderar mig till vänner och bekanta är ett kvitto på det, vilket är fantastiskt roligt och uppmuntrande. Jag bryr mig om vad du tycker och därför är min målsättning att du alltid ska bli riktigt nöjd.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (75 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag kan varmt rekommendera Johan till alla som behöver mäklartjänster. Han är mycket engagerad, professionell, kommunikativ, trevlig och framför allt otroligt kunnig. Försäljningen ... av min lägenhet gick smidigt och jag är mycket nöjd med Johans prestation och goda service."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen