Julia Laitinen, mäklare på Erik Olsson. Område Solna.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Julia Laitinen:

Fokusområde:
Solna
Engagemang, hjärta och stort driv

Som mäklare värdesätter jag att vara delaktig genom hela min kunds process, från start till mål. En personlig relation, tillgänglighet och stort engagemang är för mig nyckeln till ett fantastiskt samarbete. Jag drivs av att ständigt överträffa mina kunders förväntningar och detta gör jag genom att leverera en trygg tjänst med hög kvalitet.

Det är viktigt för mig att alltid skapa en strukturerad, trygg och personlig bostadsaffär då jag vill bygga långsiktiga relationer och ge er bäst betalt. Jag älskar mitt jobb och kommer ge allt jag har och lite till för att ert livs största affär också ska bli ert livs bästa!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (39 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Julia är en mycket proffsig och duktig mäklare. Hon var otroligt engagerad genom hela processen och tog sig tid att svara på alla våra funderingar. Hon höll oss uppdaterad på ett mycket ... tillfredställande sätt genom hela processen. Det kändes som att hennes lokalkännedom och kontaktnät gav oss fler attraktiva spekulanter och hon jobbade hårt och effektivt fram till att kontraktet var påskrivet. Vi är väldigt nöjda med hennes insats!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen