, mäklare på Erik Olsson. Område Fredhäll.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Kajsa Svensson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Kajsa
Svensson

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Fredhäll
Målinriktad, driven och kundfokuserad

Jag är din dynamiska och resultatinriktade mäklare som brinner för att leverera hög kvalitet och personlig service. Mitt främsta mål är att skapa en trygg och smidig affär som får dig att lämna över hemnycklarna med ett stort leende. Med min entusiasm och dedikation ser jag till att varje bostadsaffär resulterar i det bästa slutpriset. Mitt arbete präglas av lokalkännedom, struktur och en väl genomtänkt strategi.

Med min bakgrund som tidigare elitsimmare är jag van vid att arbeta hårt för att nå tydliga och fokuserade mål. Jag tar med mig den samma drivkraften och engagemanget till mitt arbete som mäklare. Tveka inte på att ta kontakt med mig så kommer jag att ge dig mer information om hur vi tillsammans kan uppnå en framgångsrik försäljning och se till att du får det bästa möjliga priset för din bostad.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (12 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi va mycket nöjda med Kajsa och hennes arbete. Hon va mycket engagerad, kunnig och väldigt lösningsorienterad. Fanns inga problem, bara möjligheter! Återkoppla ofta och hade hög ... närvara. Kajsa va aldrig längre bort än ett samtal och åter igen va hon väldigt proffsig i sitt arbete. Vi kan varmt rekommendera henne och vi är mycket nöjd kund. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen