, mäklare på Erik Olsson. Område Dalby, Södra Sandby, Torna Hällestad.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Karin Ekström:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Karin
Ekström

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Dalby, Södra Sandby, Torna Hällestad
Erfaren, kunnig och engagerad

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan starten av 2007, och med snart 15 år i branschen tycker jag fortfarande att det är lika roligt. Min erfarenhet är bred och jag har haft ynnesten att förmedla allt från stora gårdar till enkla torp. Just variationen är det som gör att jag aldrig tröttnar på mitt jobb.

Varje nytt uppdrag innebär nya utmaningar, då kundernas behov och önskemål är väldigt individuella. Att få samtliga parter nöjda med sin affär, såväl köpare som säljare, är mitt mål. Under årens lopp har jag samlat på mig massor av kunskap, dels rent tekniskt, men ännu mer av det man lär sig i mötet med andra människor, och den ödmjukhet det ger.

Som mäklare är jag rak och tydlig och har alltid nära till skratt. Min grundinställning är att allt går att lösa, det krävs bara mer eller mindre arbete. Oavsett hur du bor i dag, kan du alltid fråga mig om råd. Och vem vet, kanske kan jag hjälpa dig att hitta ditt drömboende!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (121 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Imponerade kompetent! Karin har alla egenskaper. Professionell, kompetent, lyhörd, välkomnande och trevlig!"

"Enkel, proffsig, påläst, kunnig många superlativ passar på Karin, men av den viktigast lyssnade på både oss och köparna. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen