Karin Lekander, mäklare på Erik Olsson. Område Lund.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Karin Lekander:

Karin
Lekander

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Lund
Enormt driv och ett helhjärtat engagemang

Jag började min karriär som mäklare i Lund år 2013 där jag utsågs till ”Årets Rookie” på en konkurrerande firma. Idag är jag glad över att vara en del av Erik Olsson, som ger mig de bästa förutsättningarna att driva framgångsrika bostadsaffärer. Staden ligger mig varmt om hjärtat då jag både är född och uppvuxen i Lund, vilket inte minst ger mig en gedigen lokalkännedom.

Jag brinner för mitt yrke och även om jag uppskattar att arbeta i ett högt tempo så lägger jag stor vikt vid att varje affär är unik och målet är att överträffa mina kunders förväntningar samt ge bästa tänkbara service. Mitt stora engagemang, ödmjukhet och driv har lett till många återkommande kunder och rekommendationer genom åren. Lyhörd, tillgänglig och professionell är ledord som beskriver mig väl, och gör att du som kund kommer uppleva en trygghet och hög kvalitet genom hela processen.

Oavsett var eller hur du bor idag kan du fråga mig om råd. Jag berättar gärna mer om hur vi tillsammans ska nå en framgångsrik försäljning och kanske hittar jag även din drömbostad!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (151 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Detta är fjärde gången vi tar hjälp av Karin Lekander för att sälja bostad och varje gång har det gått snabbt och väldigt smidigt samt slutat på ett pris över förväntan. Karin är ... mycket professionell och målinriktad och hela tiden tillgänglig för både köpare och säljare för att ge information och råd."

"En mycket seriös och proffessionell mäklare som man genast känner stort förtroende för."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen