, mäklare på Erik Olsson. Område Lund.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Karin Lekander:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Karin
Lekander

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Lund
Enormt driv och ett helhjärtat engagemang

Jag började min karriär som mäklare i Lund år 2013 där jag utsågs till ”Årets Rookie” på en konkurrerande firma. Idag är jag en av Lunds mest högpresterande mäklare och glad över att vara en del av Erik Olsson, som ger mig de bästa förutsättningarna att driva framgångsrika bostadsaffärer. Staden ligger mig varmt om hjärtat då jag både är född och uppvuxen i Lund, vilket inte minst ger mig en gedigen lokalkännedom

Jag brinner för mitt yrke och även om jag uppskattar att arbeta i ett högt tempo så lägger jag stor vikt vid att varje affär är unik och målet är att överträffa mina kunders förväntningar samt ge bästa tänkbara service. Mitt stora engagemang, ödmjukhet och driv har lett till många återkommande kunder och rekommendationer genom åren. Lyhörd, tillgänglig och professionell är ledord som beskriver mig väl, och gör att du som kund kommer uppleva en trygghet och hög kvalitet genom hela processen.

Oavsett var eller hur du bor idag kan du fråga mig om råd. Jag berättar gärna mer om hur vi tillsammans ska nå en framgångsrik försäljning och kanske hittar jag även din drömbostad!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (264 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"One of the best broker I have met in my entire life. She was driven, dedicated and extremely professional. She is passionate about her work and that clearly reflects on her way of ... handling the matter. She has also been extremely humble and kind that allowed building a great rapport between the broker and the seller. If we ever need a broker, we will without a doubt go for her."

"Väldigt tillmötesgående och drivande. Extremt hjälpsam då jag själv befann mig på en annan ort än där jag sålde bostaden under hela försäljningsprocessen. Optimistisk och realistisk ... på samma gång vilket sätter rätt förväntningar hos en som säljare. Lösningsorienterad med en tydlig plan för allt. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen