Karin Lekander, mäklare på Erik Olsson. Område Lund.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Karin Lekander:

Karin
Lekander

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Lund
Enormt driv och ett helhjärtat engagemang

Jag började min karriär som mäklare i Lund år 2013 där jag utsågs till ”Årets Rookie” på en konkurrerande firma. Idag är jag glad över att vara en del av Erik Olsson, som ger mig de bästa förutsättningarna att driva framgångsrika bostadsaffärer. Staden ligger mig varmt om hjärtat då jag både är född och uppvuxen i Lund, vilket inte minst ger mig gedigen lokalkännedom. Jag brinner för mitt yrke och även om jag uppskattar att arbeta i ett högt tempo så lägger jag stor vikt vid att varje affär är unik och målet är att överträffa mina kunders förväntningar samt ge bästa tänkbara service. Mitt stora engagemang, ödmjukhet och driv har lett till många återkommande kunder och rekommendationer genom åren. Lyhörd, tillgänglig och professionell är ledord som beskriver mig väl och gör att du som kund kommer uppleva trygghet och hög kvalitet genom hela processen.

Oavsett var eller hur du bor idag kan du fråga mig om råd. Jag berättar gärna mer om hur vi tillsammans ska nå en framgångsrik försäljning och kanske hittar jag även din drömbostad!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (65 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"4:e gången jag säljer min bostad med Karin Lekander i Lund, också 4:e gången jag får bäst betalt på gatan (för liknande lägenhet vad gäller rum/storlek)! Karin är lyhörd, engagerad, ... håller en uppdaterad och höll privata visningar redan efter 2 dagar på Hemnet pga. högt intresse och lägenheten såldes innan första offentliga visning. Rekommenderas starkt! "

"Karin är lyhörd, flexibel, rutinerad och ger snabb återkoppling. Hon anpassade försäljningen efter våra önskemål, vilka spekulanter som fanns och efter processens utveckling. Karin ... fokuserade på att både köpare och säljare skulle känna sig trygga och nöjda med affären. Vi är mycket nöjda med samarbetet och resultatet av försäljningen. Vi rekommenderar gärna Karin!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen