Konrad Hättmark, mäklare på Erik Olsson. Område Limhamn.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Konrad Hättmark:

Konrad
Hättmark

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Limhamn
Engagerad, lyhörd och lösningsorienterad

En bostadsaffär skapar stora förändringar i de flesta människors liv, den ekonomiska delen av affären är för de flesta den största transaktion de någonsin har genomfört. På samma vis skapas där stora förändringar i det vardagliga livet då du byter miljö och bostad. Oavsett anledning, blir förändringen stor. Där är mitt viktigaste mål som mäklare att vara faktorn som skapar trygghet och säkerhet, i vad som för många kan vara en helt ny process.

För mig är det en självklarhet att du känner att dina förväntningar har överträffats och att det har blivit en av de bästa affärerna i ditt liv. Går du i flyttankar eller vill uppdatera värderingen på bostaden? Hör av dig så går vi igenom den unika metod vi använder på Erik Olsson.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (66 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Rekommenderar varmt att man anlitar Konrad till sin bostadsaffär då han påvisade en gedigen erfarenhet om marknaden och det rådande marknadsläget. Han ingav ett högt förtroende som ... mäklare vid första samtalet och under hela processen påvisade Konrad sin integritet och pålitlighet. Konrad var också mycket närvarande och tillgänglig vilket vi värderar högt. Vid en framtida bostadsaffär kommer vi definitivt anlita Konrad."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen