, mäklare på Erik Olsson. Område Munkebäck.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Krister Petersson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Krister
Petersson

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Munkebäck
Personlig, Engagerad & Ärlig!

Jag brinner för att skapa långvariga relationer som bygger på tillit och respekt. Du kan alltid räkna med att jag är engagerad i det jag gör; jag lägger ner både tid och energi för att göra dina affärer till de bästa möjliga. Och när det kommer till kommunikation, är min princip enkel: jag säger som det är. För mig är öppenhet och ärlighet nyckeln till en framgångsrik och hållbar relation.

Med över 10 år inom försäljning och företagsledning bland Sveriges största företag har jag samlat på mig erfarenhet och nycklar som leder till goda affärer.

Jag arbetar proaktivt vilket leder till en smidigare och mer lyckad affär. Jag slutar inte förens målet är nått. Det mål vi tillsammans sätter skall uppnås.

Från min tid som företagsledare och landslagsspelare förstår jag vikten av att arbeta mot mål. Vi sätter en gemensam målplan, efter det lutar du dig tillbaka och slappnar av. Du kan känna dig lugn med att jag tar hand om din försäljning medans du fokuserar på din framtida bostad.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (22 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Krister har vart otroligt kompetent och trygg genom hela försäljningsprocessen. Vill ge honom mina absolut varmaste rekommendationer! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen