, mäklare på Erik Olsson. Område Hultsberg, Henstad och Våxnäs.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Kristofer Johansson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Kristofer
Johansson

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Partner
Fokusområde:
Hultsberg, Henstad och Våxnäs
Lyhörd, driven och ödmjukt kaxig

Tack vare flera års erfarenhet inom yrket kan jag erbjuda en välanpassad och skräddarsydd mäklartjänst. Mitt mål är att alltid maximera slutpriset för din bostadsförsäljning och att du ska vara nöjd med vårt samarbete.

När du väljer mig som mäklare ska du känna ett stort engagemang, förtroende och trygghet genom hela processen. Jag håller alltid en hög servicenivå mot såväl min uppdragsgivare som spekulanter, budgivare och köpare.

Jag är fast besluten om att ”mäkleri” är ett hantverk. Det är därför av yttersta vikt att vara påläst och uppdaterad då marknaden är i ständig förändring. Jag har god lokalkännedom då jag själv är född och uppväxt på Hultsberg/Henstad i Karlstad, som därför ligger mig lite extra varmt om hjärtat.

Jag arbetar som både villa- och bostadsrättsmäklare vilket ger mig förutsättningen att hjälpa er på alla plan i er, förmodligen största affär i livet.

Tveka inte att höra av dig för rådgivning eller bostadsvärdering, givetvis kostnadsfritt och förutsättningslöst.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (170 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Kristofer lotsade oss igenom hela säljprocessen på ett väldigt proffsigt sätt. Vi kände oss trygga från start till mål."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen