Kristofer Johansson, mäklare på Erik Olsson. Område Hultsberg, Henstad och Våxnäs.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Kristofer Johansson:

Kristofer
Johansson

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Hultsberg, Henstad och Våxnäs
Lyhörd, driven och ödmjukt kaxig

Tack vare flera års erfarenhet inom yrket kan jag erbjuda en välanpassad och skräddarsydd mäklartjänst. Mitt mål är att alltid maximera slutpriset för din bostadsförsäljning och att du ska vara nöjd med vårt samarbete.

När du väljer mig som mäklare ska du känna ett stort engagemang, förtroende och trygghet genom hela processen. Jag håller alltid en hög servicenivå mot såväl min uppdragsgivare som spekulanter, budgivare och köpare.

Jag är fast besluten om att ”mäkleri” är ett hantverk. Det är därför av yttersta vikt att vara påläst och uppdaterad då marknaden är i ständig förändring. Jag har god lokalkännedom då jag själv är född och uppväxt på Hultsberg/Henstad i Karlstad, som därför ligger mig lite extra varmt om hjärtat.

Jag arbetar som både villa- och bostadsrättsmäklare vilket ger mig förutsättningen att hjälpa er på alla plan i er, förmodligen största affär i livet.

Tveka inte att höra av dig för rådgivning eller bostadsvärdering, givetvis kostnadsfritt och förutsättningslöst.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (125 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag har gjort flera bostadsaffärer men aldrig haft en mäklare i klass med Kristofer Johansson. En lyhörd, sympatisk och engagerad mäklare - samt med en gedigen kunskap om både bostadsobjekt ... och marknaden vi befinner oss i just nu. Med andra ord en mycket, mycket bra mäklare. Jag skulle vilja sträcka mig så långt och säga, utan att tveka, att han är Karlstads bästa mäklare. Välj honom som mäklare så går du inte därifrån besviken!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen