Labinot Krasniqi, mäklare på Erik Olsson. Område Lindeborg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Labinot Krasniqi:

Labinot
Krasniqi

Nyproduktionskonsult
Reg. Fastighetsmäklare
Regionsansvarig Nyproduktion Skåne
Fokusområde:
Lindeborg
Ambitiös och engagerad!

Att sälja sin bostad är en av de största affärer man gör i livet och därför krävs det en mäklare med stort engagemang, hög tillgänglighet, hög grad av service samt gedigna kunskaper. Med 7 års erfarenhet och 100-tals förmedlade bostäder har jag förmågan att erbjuda er detta. Därutöver har jag flera års erfarenhet av nyproduktion och varit delaktig i att förmedla ca 300 nyproducerade bostäder.

Min målsättning är att överträffa dina förväntningar samt ge dig en smidig och trygg affär. Om du vill att din största affär även skall bli din bästa, tveka inte att kontakta mig så berättar jag gärna hur jag arbetar för att kunna ge dig Bäst Betalt.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (38 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"En av dem bästa mäklarna vi har träffat på. Lyhörd, punktlig, samarbetsvillig, engagerad, expert på sitt område, rådgivare mm. Jag rekommenderar starkt Labinot Krasniqi på Erik Olsson ... till alla Er som har planer på att sälja Er bostad och få expert hjälp. Vi är supernöjda med den service och expertis vi har fått. Gör som vi gjorde, anlita Labinot för en trygg och säker affär. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen