Levent Kantarci, mäklare på Erik Olsson. Område Tynnered.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Levent Kantarci:

Levent
Kantarci

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Tynnered
Driven, affärsmässig och förtroendeingivande

Jag brinner för mitt jobb och mina kunder. Mina kunder beskriver mig som kunnig, flexibel, positiv och alltid närvarande. Jag gör alltid mitt yttersta för att hjälpa mina säljare till att maximera sin affär, och samtidigt göra mina köpare nöjda och glada över sitt nya hem. Jag har verktygen som behövs för att skräddarsy en tjänst som kommer att hjälpa dig genom processen på bästa sätt. Mitt mål är att göra avtryck genom att skapa ett förtroende och att alltid överträffa dina förväntningar.

Mitt mål är även att leverera en mäklartjänst på högsta nivå med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. De ledord som följer med i alla mina försäljningar är förtroende, engagemang och affärsmässighet. Är du nyfiken på hur jag kan göra skillnad? Låt mig berätta mer.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (27 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Efter att ha erfarit Levent Kantarci i både en köp- och säljprocess kan vi konstatera att; Han är mycket professionell i sitt uppdrag Noggrann och kommunikativ i allt han gör Inger ... förtroende och skapar trygghet under processen Medverkar till att skapa realistiska förväntningar med utfallet Har en genomarbetad och robust säljprocess. Levent är kort sagt en korrekt och ödmjuk mäklare som levererar det han föresatt sig. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Levent. Helena Boman och Per Hultgren"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen