, mäklare på Erik Olsson. Område Kungsholmen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Linda Yu:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Linda
Yu

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Kungsholmen
Din största affär ska självklart vara din bästa affär

Budgivning är det absolut roligaste (och mest utmanande) med jobbet - och där jag brukar göra störst skillnad mot andra mäklare. En väldigt lyckad och trygg bostadsförsäljning är ingen slump, det gäller att hela tiden skapa de allra bästa förutsättningarna i varje delmoment av processen. Att nå ett mycket högre slutpris än vad liknande lägenheter har fått i aktuell förening är fullt möjligt, men det krävs noggranna förberedelser, hårt arbete, kompetens och personligt engagemang.

Mitt huvudmål är alltid att sälja varje bostad så dyrt som möjligt, inte att sälja så många bostäder som möjligt. Vill du ha en mäklare som går den extra milen för att verkligen krama ur det mesta i varje affär så hör av dig!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (49 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Helt fantastiskt engagemang från Linda! Jag har aldrig tidigare anlitat premiummäklare, men efter att ha jobbat med Linda förstår jag verkligen vilken skillnad det gör för affären ... som helhet. Jag valde att lita på alla Lindas rekommendationer under processen, och det är jag glad för. Trots att jag sålde på en ”sval” marknad fick min lägenhet 8 budgivare, och ett slutpris som låg 300.000 över vad jag hade förväntat mig. Jag kommer garanterat att anlita Linda igen nästa gång det är dags att flytta, och skulle varmt rekommendera henne till andra."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen