Linda Yu, mäklare på Erik Olsson. Område Kungsholmen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Linda Yu:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Linda
Yu

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Kungsholmen
Din största affär ska självklart vara din bästa affär

Budgivning är det absolut roligaste (och mest utmanande) med jobbet - och där jag brukar göra störst skillnad mot andra mäklare. En väldigt lyckad och trygg bostadsförsäljning är ingen slump, det gäller att hela tiden skapa de allra bästa förutsättningarna i varje delmoment av processen. Att nå ett mycket högre slutpris än vad liknande lägenheter har fått i aktuell förening är fullt möjligt, men det krävs noggranna förberedelser, hårt arbete, kompetens och personligt engagemang.

Mitt huvudmål är alltid att sälja varje bostad så dyrt som möjligt, inte att sälja så många bostäder som möjligt. Vill du ha en mäklare som går den extra milen för att verkligen krama ur det mesta i varje affär så hör av dig!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (45 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Linda är den mest engagerade mäklaren jag stött på! Hon var otroligt hjälpsam under hela processen och fick mig som säljare att känna mig trygg i varje steg. Linda är supertrevlig ... att jobba med, och det märks att hon gör allt för att få en lyckad affär, och är samtidigt uppskattad även av spekulater och köpare. Jag kunde inte vara mer nöjd med mitt val av mäklare, som också slutate med en lyckad försäljning! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen