Linda Yu, mäklare på Erik Olsson. Område Mosebacke, Slussen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Linda Yu:

Fokusområde:
Mosebacke, Slussen
Din största affär ska självklart vara din bästa affär

Budgivning är det absolut roligaste (och mest utmanande) med jobbet - och där jag brukar göra störst skillnad mot andra mäklare. En väldigt lyckad och trygg bostadsförsäljning är ingen slump, det gäller att hela tiden skapa de allra bästa förutsättningarna i varje delmoment av processen. Att nå ett mycket högre slutpris än vad liknande lägenheter har fått i aktuell förening är fullt möjligt, men det krävs noggranna förberedelser, hårt arbete, kompetens och personligt engagemang.

Mitt huvudmål är alltid att sälja varje bostad så dyrt som möjligt, inte att sälja så många bostäder som möjligt. Vill du ha en mäklare som går den extra milen för att verkligen krama ur det mesta i varje affär så hör av dig!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (19 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Det ligger nära till hands att tro att en ”bra lägenhet säljer sig själv”, i synnerhet på en het bostadsmarknad. Det trodde i vart fall jag, men jag kunde inte haft mer fel. En annan ... mäklare/mäklarfirma hade försökt sälja lägenheten men inte lyckats nå upp till det accepterade priset. Efter detta kontaktade jag Linda. Det visade sig vara ett mycket lyckosamt beslut. Linda lämnar INGET åt slumpen utan tar sig an uppdraget på precis det sätt man önskar att en mäklare ska göra - 100% engagemang och hårt jobb. Det förklarar också varför Linda lyckades med att få närmare 400 tkr mer för lägenheten än den tidigare mäklaren. Vill du ha en rakt igenom proffsig mäklare, kontakta Linda!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen