Lotta Röhnisch, mäklare på Erik Olsson. Område Mariatorget.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Lotta Röhnisch:

Lotta
Röhnisch

Mäklare
Franchisetagare
Fokusområde:
Mariatorget
Energi och engagemang!


Målmedveten, tävlingsinriktad och full av energi är ord som beskriver mig bra. Jag är driven, positiv med inställningen att allt är möjligt. Därför ger jag aldrig upp. Med brinnande engagemang och professionell approach får jag stort förtroende hos både köpare och säljare.
Med tidigare erfarenheter som försäljningschef förstår jag vikten av nöjda kunder. En stark bidragande orsak till nöjda kunder är att jag inte bara gör mitt yttersta för mina säljare, utan dessutom är väldigt lyhörd för spekulanternas och den slutlige köparens behov. Genom att tillfredsställa köparnas behov får jag höga slutpriser och väldigt nöjda säljare. Jag älskar mitt jobb och är övertygad om att du kommer att förstå varför när du ser resultatet.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (69 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Lotta gjorde ett bra jobb, engagerad, övertygande och med bra insikter. Kan tycka att rekommendationen av styling var så där. Har ingen erfarenhet av det, men kan tycka att det var ... lite haffsigt gjort. Stilen i sig kan jag inte bedöma, men lampsladdar som hänger mm. Ja kanske gjort det lite lätt för sig. Dessutom att inte plocka undan det som visats direkt när det är klart är ett minus, bör inte ta mer än en timma att göra det, men det ser ut att ta närmare en vecka!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen