Louise Chruzander, mäklare på Erik Olsson. Område Gärdet.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Louise Chruzander:

Louise
Chruzander

Fastighetsmäklare/Partner
Fokusområde:
Gärdet
Lyhörd, engagerad och målmedveten

För mig är det viktigt att alltid möta människor med ett öppet sinne. Möten med människor är det absolut roligaste jag vet och anledningen till att jag ägnat mitt yrkesliv åt försäljning. Kanske står ni i startgroparna att köpa eller sälja er första bostad? Kanske är ni väldigt rutinerade på bostadsmarknaden. Oavsett var ni befinner er i livet omgärdas alltid en bostadsaffär av unika omständigheter och unika behov.

Min målsättning är att alla mina kunder, köpare som säljare, känner sig så pass nöjda och trygga med mig som mäklare av sin bostad att de är villiga att både rekommendera mig till sin bästa vän och spara mitt nummer för framtida affärer - det är för mig det bästa betyget!

Väl mött!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (5 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag är så himla nöjd med Louise insats! Hon överträffade min förväntningar och satte ett nytt pris rekord i föreningen vid försäljningen av min lägenhet! Louise fick mig att känna ... mig trygg med hela affären, från första mötet till skrivning av kontraktet. Hon höll mig informerad om allt som hände och kunde svara på alla frågor jag ställde. Jag kan varmt rekommendera Louise! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen