Majlinda Halimi, mäklare på Erik Olsson. Område Malmö, Ystad.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Majlinda Halimi:

Majlinda
Halimi

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Malmö, Ystad
MÅLINRIKTAD OCH AMBITIÖS!

En av många saker som verkligen driver mig är att vara delaktig i något som leder till en lyckad affär, där alla parter känner sig nöjda. För att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg genom försäljningsprocessen, är det viktigt för mig att ständigt vara påläst och tillgänglig.
Mitt mål är att alltid överträffa dina förväntningar och genom driv och engagemang ge dig som säljare bäst betalt!

Meriter:
• Årets Rookie Skåne Erik Olsson Fastighetsförmedling
• Nöjd kund index = 9.29 i snittbetyg av säljare och köpare
• Mest anlitade mäklare i Södra Innerstaden Malmö 2017
• Flest publicerade bostäder i Södra Innerstaden Malmö 2017

Vad mina kunder tycker om mig:
- ”Mycket driven och ambitiös mäklare. Gjorde sitt yttersta för att både säljare och köpare skulle bli nöjda. Var mycket trevlig och förtroendegivande och var ett bra stöd när jag som säljare var nervös. Mäklaren hjälpte mig som säljare att ta förnuftiga beslut i försäljningsprocessen vilket gjorde att jag fick en bättre försäljning. Jag intervjua fyra mäklare och jag valde en stjärna!”

- ”Majlinda överträffade våra högt ställda förväntningar genom att vara så professionell och kunnig. Hon har god balans mellan service och pondus i sitt bemötande. Inför första mötet tvekade jag inför att hon är ung men hon visar att ålder bara är en siffra. Vi rekommenderar henne.”

- ”Majlinda var en dröm att samarbeta med och jag kommer att rekommendera henne till de jag känner som ska sälja sina lägenheter!”

- ”Majlinda var fantastisk, mer än vi kunnat hoppas på! Hennes engagemang var otroligt härligt. Underbart nöjda!

- ”Helt klart Malmös bästa mäklare! Jag har redan rekommenderat henne till alla jag känner och kommer att höra av mig vid min nästa bostadsaffär.”

- ”Jag var först tveksam eftersom hon är så ung, men hon visade sig vara mycket bättre än exempelvis den väldigt erfarna mäklaren som sålde lägenheten vi köpte. Sjukt nöjd!”

- ”Jag är fantastiskt nöjd med Majlinda! Kommer definitivt rekommendera henne till alla som ska sälja bostad i min närhet.”

- ”Jag har svårt den stressiga stilen många mäklare har och upplevde inte Majlinda alls så. Väldigt trevlig, lugn och en grym mäklare. Fick tips av två oberoende personer om henne och blev verkligen inte besviken!”

Tveka inte att ta kontakt med mig så berättar jag om hur vi tillsammans med vår unika Erik Olsson metod ska nå en lyckad försäljning!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (163 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Fantastiskt engagerad och kompetent mäklarservice av personlig karaktär. Jag säljer gärna med Majlinda igen!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen