Malin Karlsson, mäklare på Erik Olsson. Område Borås.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Malin Karlsson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Malin
Karlsson

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Borås
Engagerad, nytänkande och kundfokuserad

En bostadsaffär är en av de största och kanske viktigaste privatekonomiska affärerna du gör i ditt liv. Det är min uppgift att se till att det blir en trygg försäljningsprocess där varje steg utförs med stor precision och kvalitet där inget lämnas åt slumpen.

Med bakgrund inom ridsporten och som personlig tränare ligger det i min natur att vara lyhörd, driven och målmedveten. Jag har ett starkt kundfokus och mitt engagemang ligger på dig, dina mål och drömmar, detta då min absoluta drivkraft är att du ska lyckas!

Som person är jag kommunikativ, resultatinriktad med hög prestationsanda och besitter en rejäl nypa envishet vilket genomsyras i allt jag gör. Det är egenskaper som jag kommer att ta med mig in i din bostadsaffär och i kombination med lång erfarenhet inom försäljning och att arbeta på individnivå, är mitt mål att vi uppfyller dina förväntningar på denna resa vi gör tillsammans.
Som din mäklare säljer jag inte en bostad utan med ett stort förtroende och respekt tar jag mig an och förmedlar ditt hem. Med den grundinställningen kommer jag se till att du känner dig trygg och delaktig genom hela processen, för när du är nöjd med din bostadsaffär, då har jag lyckats.

Varmt välkommen att kontakta mig med dina tankar och funderingar så kan jag berätta mer om hur jag kan hjälpa dig genomföra en trygg och lyckad bostadsaffär utifrån dig och din situation!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (7 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"++Alltid snabb återkoppling när vi hade funderingar!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen