Malin van Ekström-Ahlby, mäklare på Erik Olsson. Område Erikslust/Slottstaden .
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Malin van Ekström-Ahlby:

Malin
van Ekström-Ahlby

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Erikslust/Slottstaden
Viljestark, kreativ och driven!

För en lyckad bostadsaffär krävs det en mäklare som ger det lilla extra för sina kunder, någon som kan tänka utanför boxen och överträffa samtligas förväntningar. Ingen affär är den andra lik och det krävs att jag som mäklare anpassar mig, något som även gör vardagen omväxlande. Med mitt driv och engagemang, tillsammans med den högkvalitativa byrån som Erik Olsson är, ser jag till att maximera slutpriset och imponera på mina kunder.

En bostadsaffär är en av livets största affärer, det är därför viktigt för mig i min yrkesroll att alla parter känner sig trygga och involverade under hela processen. Detta är även mitt största mål som mäklare, då jag ska vara det självklara valet för mina kunder även för framtida bostadsaffärer.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (9 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Malin har hög kompetens både vad avser marknad och människa. Malin informerade tydlig om sitt sätt att arbeta, så att vi visste vad vi kunde förvänta oss under försäljningsprocessen. ... Vi kände oss väl bemötta med de frågor vi hade. Malin var engagerad och vi kände oss trygga genom hela processen. Hon visade god människokännedom och var också mycket professionell i sitt förhållningssätt och i sitt bemötande mot oss och i sin analys av potentiella köpare. Om vi ska gå in i en försäljningsprocess igen så kommer vi utan tvekan att vända oss till Malin! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen