Maria Rydingstam, mäklare på Erik Olsson. Område Mariaberget.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Maria Rydingstam:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Maria
Rydingstam

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Mariaberget
Om mig

Våra hem är bland det mest personliga vi har och när jag förmedlar ditt hem utgår jag alltid från vad som är viktigast för dig. Varje affär är unik och kräver stort personligt engagemang och en hel del hjärta. Med högt ställda mål jobbar jag för att ge dig en riktigt, riktigt bra affär - tur har inget med det hela att göra utan det är kunskap, förberedelser och agerande som ger resultat. Jag tror att mer än 10 års erfarenhet av att mäkla i både uppåtgående och nedåtgående marknad, min drivkraft och empati hjälper mig att inge det förtroende som krävs för att uppnå ett lyckat resultat.

Jag är särskilt stolt över att jag har fått ta emot pris för årets nöjdaste köpare och säljare på Stockholmskontoret. 9,38 i snittbetyg av 10,00.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (229 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Maria förmedlade vår bostadsrätt på ett exemplariskt sätt med stort engagemang och kreativitet. Under hela processen var hon kontaktbar och väldigt lätt att samarbeta med. Hela försäljningsprocessen ... var väldigt proffsigt styrt med former för samarbete, hembesök för styling och fotografering. Med hennes förtroendeingivande framtoning och kompetens fick hon vår bostad såld till ett väldigt bra pris trots marknadsläget som vi befinner oss i. Maria får våra varmaste rekommendationer!"

"Det finns helt enkelt inte än bättre mäklare än Maria! Jag har sålt tillsammans med henne förut, och när jag fick möjligheten igen var valet självklart. Maria ger allt helt enkelt. ... Tillsammans finns det inte en detalj som missas eller en dialog som inte tas. Maria är en parhäst och kompanjon av bästa kaliber! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen