, mäklare på Erik Olsson. Område Nyproduktion.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Marie Guregård:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Marie
Guregård

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Nyproduktion
Med brinnande intresse för nyproducerade bostäder!

Jag har en positiv attityd, lyssnar och är intresserad av andra människor. Jag tycker om att kommunicera med människor och lösa problem tillsammans. Jag är strukturerad och har ett stort förtroendekapital. Jag har inga problem med att hantera olika typer av människor och kan sätta mig in i deras situation. Min styrka är rådgivning, kommunikation och försäljning.

Jag har lång erfarenhet av fastighetsförmedling av nyproducerade bostäder i hela stor-Göteborg. Jag arbetar både med att förmedla bostadsrätter och äganderätter. Jag är speciellt intresserad av att arbeta med tidiga skeden, inför detaljplaner/markförvärv där intäkts- och marknadsanalyser är viktigt. Då jag har arbetat i många år har jag samlat på mig en hel del kundinsikter.

Jag har en bakgrund från att varit anställd på ett stort byggföretag, där jag arbetat i olika roller, bl. a. med administration av bostadsrättsföreningar, fastighetsmäklare och senast som försäljningschef. Jag har en examen i kommunikation och ledarskap.

Sedan 10 år tillbaka är jag ansvarig för Nyproduktion Väst, ett mäklarbolag specialiserad på försäljning av nyproducerade bostäder. Vi har flera uppdragsgivare, både små och stora byggbolag, ett av våra uppdrag är just nu Karlatornet, som ska bli Nordens högsta hus. Att sälja en bostad på ”ritning” krävs en speciell kunskap, att kunna visualisera en bostad som inte finns kräver en försäljningsteknik som skiljer sig från vanlig successionsförsäljning.

Med stort engagemang, tålamod och gedigen kunskap från nyproduktionsmarknaden kan jag vara rådgivare till byggherren i stort och smått.

Mina försäljningar

Tillbaka till toppen