Marina

Nilsson

Mäklare / Nyproduktionskonsult

Malmö Öster

OM MIG

Som fastighetsmäklare värderar jag högt att både säljare och köpare känner tillit och förtroende till mig och jag har som mål att, genom engagemang och driv, alltid överträffa mina kunders förväntningar och ge dig som säljare Bäst Betalt.

Efter flera års erfarenhet i branschen arbetar jag numera även parallellt med nyproduktion och stora bostadsutvecklare som bla IKANO Bostad.

Vad några av mina kunder tycker om mig:
- ”Marina har varit helt fantastisk genom hela försäljningsprocessen! Hon är otroligt proffsig, snabb att återkoppla och väldigt kunnig i sina områden. Kan varmt rekommendera henne!”

- ”Kände stort förtroende från första stund gällande allt och det införlivades. En bra kommunikation hela vägen.”

- ”Vi fastnade för Marina vid vårt första möte, eftersom vi upplevde henne engagerad, kompetent och väldigt kunnig om området. Försäljningen har sedan gått väldigt snabbt och smidigt. Mycket nöjda.”

- ”Jag är väldigt nöjd med Marinas insats från början till slut. Det är en stor fördel med en mäklare som har god lokalkännedom. Glad och trevlig, lyhörd och med tydliga mål som överensstämde med mina. Jag kan verkligen rekommendera Marina.”

Klicka här för fler tidigare kundomdömen: https://www.hittamaklare.se/marina.nilsson

Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill veta mer om mig, Erik Olsson Fastighetsförmedling och hur vi på bästa sätt tillsammans når en riktigt lyckad affär.

Malmö Öster

Hör av dig till mig så hjälper jag dig till en riktigt lyckad bostadsaffär.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen