Marina Nilsson, mäklare på Erik Olsson. Område Malmö Öster.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Marina Nilsson:

Marina
Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare
Nyproduktionskonsult
Partner
Fokusområde:
Malmö Öster
Om mig

Som fastighetsmäklare värderar jag högt att både säljare och köpare känner tillit och förtroende till mig och jag har som mål att, genom engagemang och driv, alltid överträffa mina kunders förväntningar och ge dig som säljare bäst betalt. Efter flera års erfarenhet i branschen arbetar jag numera även parallellt med nyproduktion och stora bostadsutvecklare som bla IKANO Bostad.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill veta mer om mig, Erik Olsson Fastighetsförmedling och hur vi på bästa sätt tillsammans når en riktigt lyckad affär.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (116 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Marina, otrolig Mäklare! Proffsig, lyhörd och tidseffektivt. Allt gick snabbt, smidigt och enkelt. Vi ger våra varma rekommendationer!"

"Vi valde Marina för att hon gav ett väldigt professionellt, varmt och engagerat intryck. Vi kände oss trygga med Marina under hela försäljningsprocessen då hon verkligen månade om ... att vi skulle förstå all information och var tillgänglig för frågor. Hon var även flexibel och lyhörd inför våra förslag och uppdaterade oss kontinuerligt om vad som hände i processen. Vi är supernöjda med Marina och kan varmt rekommendera henne som mäklare!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen