Marina Nilsson, mäklare på Erik Olsson. Område Malmö Öster.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Marina Nilsson:

Marina
Nilsson

Nyproduktionskonsult
Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Malmö Öster
OM MIG

Som fastighetsmäklare värderar jag högt att både säljare och köpare känner tillit och förtroende till mig och jag har som mål att, genom engagemang och driv, alltid överträffa mina kunders förväntningar och ge dig som säljare Bäst Betalt.

Efter flera års erfarenhet i branschen arbetar jag numera även parallellt med nyproduktion och stora bostadsutvecklare som bla IKANO Bostad.

Vad några av mina kunder tycker om mig:
- ”Marina har varit helt fantastisk genom hela försäljningsprocessen! Hon är otroligt proffsig, snabb att återkoppla och väldigt kunnig i sina områden. Kan varmt rekommendera henne!”

- ”Kände stort förtroende från första stund gällande allt och det införlivades. En bra kommunikation hela vägen.”

- ”Vi fastnade för Marina vid vårt första möte, eftersom vi upplevde henne engagerad, kompetent och väldigt kunnig om området. Försäljningen har sedan gått väldigt snabbt och smidigt. Mycket nöjda.”

- ”Jag är väldigt nöjd med Marinas insats från början till slut. Det är en stor fördel med en mäklare som har god lokalkännedom. Glad och trevlig, lyhörd och med tydliga mål som överensstämde med mina. Jag kan verkligen rekommendera Marina.”

Klicka här för fler tidigare kundomdömen: https://www.hittamaklare.se/marina.nilsson

Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill veta mer om mig, Erik Olsson Fastighetsförmedling och hur vi på bästa sätt tillsammans når en riktigt lyckad affär.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (100 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vårt allra första intryck av Marina var att hon är en professionell och engagerad mäklare och en mycket trevlig person. Hon har genom hela processen gång på gång bevisat att vårt första ... intryck av henne stämde till 100 %. Lägenhetsförsäljning kan ibland vara en mentalt ansträngande process, speciellt under dessa pandemi-tider. Men genom sitt engagemang och sitt positiva förhållningssätt har Marina både varit ett fint stöd för oss och fått vår lägenhet såld. Så tack Marina för ditt fina arbete! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen