Marko Milivojevic, mäklare på Erik Olsson. Område Stadshagen/Lindhagen, Kungsholmen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Marko Milivojevic:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Marko
Milivojevic

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Stadshagen/Lindhagen, Kungsholmen
Service-minded vinnarskalle med dig i fokus!


Tack vare 10 års erfarenhet från restaurangbranschen förstår jag mig på service. Då jag under merparten av denna tid har jobbat på några av Sveriges bästa krogar så vet jag även hur man utför den. Jag vet vad som krävs och har inga problem med att göra det lilla extra för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt, både med försäljningsprocessen och slutpriset.

Redan i tidig ålder utvecklade jag en vinnarmentalitet. Jag är uppvuxen med två bröder och har tävlat med dem i allt från fotboll och basket, till vem som åt upp maten eller cyklade till skolan snabbast. Att förlora har därför aldrig varit ett alternativ och jag har av den anledningen också utvecklat en extrem envishet. Det är bland annat envisheten som jag har tagit med mig in i mäklarbranschen och det är just därför jag kommer att vägra ge mig innan du som kund är nöjd med valet av mig som mäklare och slutpriset på din bostad.

Anledning till varför jag har valt att arbeta på just Erik Olsson Fastighetsförmedling är av en enkel anledning – vi har verktygen för att kunna ge dig Bäst Betalt! Vill du höra mer om detta, har du funderingar om marknaden, eller går du själv i säljtankar? Tveka inte att höra av dig så sätter vi upp ett möte där vi kan diskutera vidare.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (83 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi är väldigt nöjda med hela försäljningen! Allt gick mycket smidigt. Proffsigt, trevligt och pedagogiskt bemötande rakt igenom gjorde att det kändes tryggt under hela försäljningen. ... Bra tydlig kommunikation och tog sig tid att förklara de olika stegen. Hittade snabbt rätt köpare."

"Marko är en stjärna! Rekommenderar alla att kontakta honom som mäklare. Aldrig hört om någon mer målinriktad och extra plus med att sätta rimliga mål och förväntningar. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen