Marko Milivojevic, mäklare på Erik Olsson. Område Stadshagen/Lindhagen, Kungsholmen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Marko Milivojevic:

Marko
Milivojevic

Mäklare
Fokusområde:
Stadshagen/Lindhagen, Kungsholmen
Service-minded vinnarskalle med dig i fokus!


Tack vare 10 års erfarenhet från restaurangbranschen förstår jag mig på service. Då jag under merparten av denna tid har jobbat på några av Sveriges bästa krogar så vet jag även hur man utför den. Jag vet vad som krävs och har inga problem med att göra det lilla extra för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt både med försäljningsprocessen och slutpriset.

Redan i tidig ålder utvecklade jag en vinnarmentalitet. Jag är uppvuxen med två bröder och har tävlat med dem i allt från fotboll och basket, till vem som åt upp maten eller cyklade till skolan snabbast. Att förlora har därför aldrig varit ett alternativ och jag har av den anledningen också utvecklat en extrem envishet. Det är bland annat envisheten som jag har tagit med in i mäklarbranschen och det är just därför jag kommer att vägra ge mig innan du som kund är nöjd med valet av mig som mäklare och slutpriset på din bostad.

Anledning till varför jag har valt att arbeta på just Erik Olsson Fastighetsförmedling är av en enkel anledning – vi har verktygen för att kunna ge dig Bäst Betalt! Vill du höra mer om detta, har du funderingar om marknaden, eller går du själv i säljtankar? Tveka inte att höra av dig så sätter vi upp ett möte där vi kan diskutera vidare kring detta.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (50 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi är väldigt nöjda med hela försäljningen! Allt gick mycket smidigt. Proffsigt, trevligt och pedagogiskt bemötande rakt igenom gjorde att det kändes tryggt under hela försäljningen. ... Bra tydlig kommunikation och tog sig tid att förklara de olika stegen. Hittade snabbt rätt köpare."

"Marko – stort engagemang, fantastisk kommunikation och gör det lilla extra! Vi mycket nöjda med hela försäljningsprocessen och Marko! Inför försäljningen träffade vi flera mäklare, ... men Marko var den som vi kände var rätt! Det som kändes bra redan vid första mötet var att han lyssnade på oss och våra behov och önskemål. Vi lade tillsammans upp en plan för försäljningen vilket gjorde att vi som säljare hela tiden visste vart vi befann oss och vad som var nästa steg. Under hela försäljningen så fungerade kommunikationen bra, med löpande uppdateringar och svar i princip omgående på frågor som uppstod. En känsla av lugn och trygghet hela vägen! Till och med när vi gick händelserna i förväg och köpte lägenhet innan vi sålt, så var Marko snabb med att ändra upplägget. Dessutom så fick vi hjälp med att gå igenom bostadsfakta och årsredovisning av bostaden vi köpte, samt en värdering och råd avseende budgivning. Under hela köpprocessen (som inte skedde via Marko eller Erik Olsson) så kunde vi fritt ringa, smsa eller maila med frågor! Markos värdering av vår bostad var flera hundratusen över andra mäklare (av vilka vissa själva menade att de sålde till högst pris och hade bäst lokalkännedom om marknaden mm). Slutpriset – den övre halvan av värderingsspannet! Gällande annonsen och visningarna så kan framhållas att prospekten var mycket fina, fotografen som samarbetar med Erik Olsson tog fantastiska bilder och annonsen blev kanon! Marko hade två privatvisningar, en förhandsvisning och en 4timmars visning – att han tog sig den extra tiden med privatvisningar var avgörande för budgivningen! Även köparna som vi träffade vid kontraktsskrivningen framhöll att Marko gjort ett bra jobb, hade svar på deras frågor och var trevlig! Sammantaget: när vi säljer nästa gång så är Marko vår mäklare igen! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen