Martin Arup, mäklare på Erik Olsson. Område Bunkeflostrand, Ribersborg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Martin Arup:

Martin
Arup

Mäklare
Franchisetagare
Fokusområde:
Bunkeflostrand, Ribersborg
Om mig

Tävlingsinriktad civilekonom/ Årets mäklare 2012, 2013, 2014 och 2015!

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar mig. Med min bakgrund som civilekonom har jag arbetat ett antal år både inom bankvärlden och näringslivet. Utöver detta har jag också sysslat med elitidrott under flera år. Just tävlingsmomentet är något som ligger mig varmt om hjärtat.

Slå mig en signal eller skicka ett mail så kan vi prata mer.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (290 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Martin är en proffsig och kompetent mäklare som inger förtroende från första stund. Han har ett seriöst förhållningssätt både till säljare och köpare och vi kunde känna oss trygga ... med Martin genom hela säljprocessen. Rekommenderas starkt! "

"Vi har använt Martin vid två tillfällen och har varit lika nöjd båda gångerna. Det finns nämligen ingen anledning till att inte välja Martin. Han är kunnig, lyhörd och lätt att tycka ... om. Han är engagerad och dedikerad i sitt arbete och vet hur marknaden fungerar. Han är otroligt tillgänglig och ger löpande råd och stöd i olika situationer. I vårt fall har Martins mycket fina arbete lett till två lyckade försäljningar och vi skulle inte anlita någon annan om vi skulle sälja igen."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen