, mäklare på Erik Olsson. Område Borås.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Martin Strömberg:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Martin
Strömberg

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Borås
Förtroende, Engagemang & Återkoppling

Jag heter Martin Strömberg och är fastighetsmäklare sedan 2005.

Jag har den stora förmånen att ha fått hjälpa många kunder med sin försäljning. Det som känns extra roligt med den långa erfarenheten är att jag har många kunder som återkommer. Behovet och/eller önskan om att förändra bostadsfrågan förändras ju under livets gång och det känns verkligen extra bra med återkommande kunder. Är även väldigt roligt när någon vän, kollega eller släkting till en ”gammal” kund ringer. Det är då jag känner att jag har gjort ett bra jobb och det är det som är den stora drivkraften. Att få hjälpa så många som möjligt med bostadsbyten och göra det på allra bästa sätt! Det är härligt att få träffa och hjälpa så många olika människor!

Mitt engagemang för att hjälpa till med en bra bostadsaffär bara ökar med åren!

De senaste åren har jag haft 100 % Nöjda Säljare, vilket jag alltid strävar efter. Jag tycker att min styrka som fastighetsmäklare är att kunna prata med människor och få ihop en så bra affär som det går mellan köpare och säljare. Och det är därför kunderna återkommer och/eller rekommenderar mig till andra kunder.

Sedan 2015 är jag även en av ägarna till Firman. Det är både spännande och utmanande att driva företaget och att ”ha anställda”. Jag vill hela tiden fortsätta att utvecklas och ge mig själv nya utmaningar.

Jag bor i Brämhult tillsammans med min fru och tre barn. Jag är född och uppvuxen i Borås, så jag kan Borås utan och innan. Jag studerade 3-årig ekonomisk linje på Bäckängbymnasiet. Efter det arbetade jag på Alfa-kassan innan jag började plugga till mäklare. Från 1998- 2006 spelade jag samtidigt fotboll i Elfsborgs Seniortrupp. Jag har precis avslutat mitt träningsuppdrag för Brämhults IK efter nästan 10 år. Det var dags för min son att gå vidare och jag valde då att gå vidare även för egen del. Så nu är det Norrby som gäller. Fotbollsintresset är något som alltid kommer att ligga mig varmt om hjärtat.

Välkommen att kontakta mig!

Med vänlig hälsning, Martin

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (136 omdömen)

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen