, mäklare på Erik Olsson. Område Bergsåker & Granlo.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Mattias Jakobsson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Mattias
Jakobsson

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Bergsåker & Granlo
Lyhörd, tillgänglig och professionell

Fastighetsmäklaryrket är för mig en livsstil, där man får möjligheten att få arbeta med människor. En av mina nycklar till framgång i denna bransch är att jag är lyhörd och lyssnar på vad kunden verkligen eftersöker.
Värderar du trygghet, förtroende och engagemang hos din fastighetsmäklare, så har du hittat rätt. Att sälja sitt hem är för många ett stort steg, men genom en god kommunikation kommer jag att guida er tryggt genom hela försäljningsprocessen. Jag vet vad som krävs av mig som fastighetsmäklare och jag vet ofta vad ni som min kund behöver. Under mina år har jag varit med i både uppåtgående- och nedåtgående marknader.
Jag har träffat och hjälpt människor i många olika skeden i livet som kan vara: sorg, förtvivlan, glädje eller ren eufori.
Min tillgänglighet gör att jag alltid finns för mina kunder i vått och torrt.
Många kan uppleva mig att jag är rakt på sak, men alltid med glimten i ögat.

Jag och mina kollegor jobbar alltid med samma fokus dvs. bra och lönsamma fastighetsaffärer, som alltid görs med en hög servicegrad. Detta kombinerat med en modern, digital och nytänkande mäklartjänst. De flesta uppdrag jag har, får jag på rekommendation från andra nöjda kunder.

Mina 17 år som egenföretagare har gett mig fantastiska erfarenheter som tillsammans med min vinnarinstinkt, stabila personlighet och professionalism, skapar de perfekta förutsättningarna för att lyckas vid er försäljning.

Mina försäljningar

Tillbaka till toppen