, mäklare på Erik Olsson. Område Båstad.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Michelle Almby:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Michelle
Almby

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Båstad
Måldmedveten, engagerad & kundfokuserad

Jag inledde min karriär 2017 i Stockholm och har nu förankrat mig på västkusten och i Båstad. Jag har sedan innan flera års erfarenhet av försäljning och service inom bland annat Volkswagen-koncernen. Mitt arbete präglas av engagemang, värme och målmedvetenhet. Det innebär att du får en oerhört kundfokuserad mäklare som förmedlar din bostad som om det vore sin egen.
I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen och därför tycker jag det är viktigt att ställa krav vid valet av mäklare. Varje affär är unik och ska behandlas därefter. Genom stort fokus på samtliga parters intressen, god kommunikation och lyhördhet ser jag till att skapa de bästa förutsättningarna för att uppnå både mina och kundernas förväntningar. Det är också därför har jag valt Erik Olsson Fastighetsförmedling, ett starkt varumärke med de bästa verktygen på marknaden för att nå vara mål och få bäst betalt.

Att ni är nöjda med resultatet efter avslutad affär är det absolut viktigaste för mig och målet är att ni som mina kunder med glädje vill rekommendera mig vidare i framtiden.

Går ni i sälj-/ köptankar eller vill få inblick i hur den lokala marknaden ser ut just nu, är ni varmt välkomna att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Mina försäljningar

Tillbaka till toppen